Συναντήσεις του Δήμητρα ΚΕΕ ΑΕ με εργοδότες στον κλάδο της υγείας


Το Δήμητρα ΚΕΕ ΑΕ πραγματοποίησε με επιτυχία συναντήσεις με τις Ψυχιατρικές κλινικές «Η γειτονιά μας», «Αναγέννηση Μιχ. Θωμά», Ιπποκράτειο, το  Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Απολλώνιο, το Θεσσαλικό Κέντρο Αποκατάστασης Αρωγή καθώς επίσης και το  ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος ΤΟΠΕΚΟ, της πράξης Τοπικές Δράσεις Παροχής Κοινωνικής Φροντίδας – ΙΣΤΟΣ.

Στόχος των εκδηλώσεων ήταν η διασύνδεση των ωφελουμένων του προγράμματος, με την αγορά εργασίας, η προετοιμασία τους σε βασικές γνώσεις διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων και η ενημέρωση τους για ζητήματα εργατικής νομοθεσίας και νέων αναπτυξιακών προγραμμάτων.  Στις συναντήσεις παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του φορέα ΚΕΕ Δήμητρα, ο συντονιστής του προγράμματος, ωφελούμενοι και εκπρόσωποι από το διοικητικό συμβούλιο της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης «ΙΣΤΟΣ» οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν την επιχείρηση που συστάθηκε στα πλαίσια του προγράμματος  καθώς και τις υπηρεσίες κατ’ οίκον φροντίδας που αυτή προσφέρει.

Το πρόγραμμα ΙΣΤΟΣ περιελάμβανε ένα πλέγμα δράσεων που αφορούσαν στην επιλογή, κατάλληλη προετοιμασία, κατάρτιση, επιμόρφωση, συνεχή επαγγελματική καθοδήγηση, ολοκληρωμένη συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη 80 ανέργων του Δήμου Λαρισαίων που ανήκουν σε Ευάλωτες Κοινωνικά Ομάδες, με σκοπό την επαγγελματική δραστηριοποίησή τους στον τομέα της παροχής υπηρεσιών πρόνοιας και κοινωνικής φροντίδας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΕΕ στο 2410554026, υπεύθυνη επικοινωνίας κ. Μπίτη Εύη.

 

Προηγούμενο άρθρο Ρυθμίσεις κυκλοφορίας στα Τέμπη
Επόμενο άρθρο Την Πέμπτη 19/6/2014 η εγκύκλιος των αποσπάσεων - Έως 15/7/2014 οι μεταθέσεις