Γιορτή Αθλητισμού και Γυμναστικής Γ.Σ.ΝΙΚΗ ΛΑΡΙΣΑΣ


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή γιορτή-επίδειξη Ρυθμικής Γυμναστικής, Μοντέρνου χορού ,Ηip-hop  του Γυμναστικού Συλλόγου Νίκη Λάρισας την Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014 στο Κλειστό Γυμναστήριο του Αλκαζάρ.

Μπροστά σε πολύ κόσμο που κατέκλυσε το Κλειστό Γυμναστήριο του Αλκαζάρ τα κορίτσια και αγόρια Γ.Σ.ΝΙΚΗ ΛΑΡΙΣΑΣ δημιούργησαν ένα εντυπωσιακό σκηνικό γεμάτο ρυθμό και χαρά. Εκπροσωπήθηκαν όλες οι ηλικιακές κατηγορίες του τμήματος (μαζικά, πρωταγωνιστικά και αγωνιστικά), δηλαδή μετείχαν αθλήτριες ηλικίας 3,5-14 ετών.

Την παράσταση έκλεψαν τα μικρά κορίτσια του Συλλόγου, που με τα χαμογελά τους χάρισαν στους γονείς τους άλλα και σε όσους βρεθήκαν εκεί μια ευχάριστη και απολαυστική επίδειξη. Τα  προγράμματα τους με τα όργανα(μπάλες, στεφάνια, κορδέλες, σχοινάκια) περιλάμβαναν στοιχεία ρυθμικής, μοντέρνου χορού και ακροβατικής. Τα μεγαλύτερα παιδιά παρουσίασαν 2 προγράμματα του hip-hop από ομάδες- Barbie’s και Crazy Crew,  δημιούργησαν ζωντανή και όμορφη ατμόσφαιρα στο γυμναστήριο.

Οι μαθήτριες των τμημάτων έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, δείχνοντας τόσο την πρόοδό τους στη ρυθμική γυμναστική και hip-hopόσο και την ομαδικότητα και οργάνωση με την οποία δούλεψαν όλη τη χρονιά.

Στόχος του συλλόγου είναι πολύπλευρη και αρμονική εκγύμναση και ανάπτυξη τον παιδιών, ώστε να αποκτήσουν ένα σώμα με περισσότερη σταθερότητα, χάρη και κομψότητα. Να αγαπήσουν τον αθλητισμό το χορό και να τα χρησιμοποιήσουν στη ζωή τους.

Την ευθύνη και επιμέλεια τον προγραμμάτων της επίδειξης είχαν οι προπονήτριες Αγγελική Κουτσιαύτη, Σοφία Κανάκη, Αρετή Ανδρεάδη, , Όλγα Γκαραβέλα, Ευανθία Ζαφειράκη, Ναταλία Μπελιάεβα.

Επίσης θα θέλαμε να επισημάνουμε στην εκδήλωση φιλοξενηθήκαν και παρουσίασαν χορογραφίες τους τα παιδιά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 19ου -24ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας με προπονήτρια την Καλτσογιάννη Ιωάννα. Οι μικρές αθλήτριες των έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

Με πολλά συγχαρητήρια και χειροκροτήματα αποδέχτηκε το κενό την  Επαγγελματική ομάδα του hip-hopRealCrew της σχολής REALDance που παρουσίασαν με πολύ συγχρονισμό το χορευτικό τους πρόγραμμα.

Το Δ.Σ. και οι προπονητές «ΝΙΚΗ ΛΑΡΙΣΑΣ» ευχαριστούν τους γονείς για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο σύλλογο , συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές του συλλόγου για μια όμορφη επίδειξη. Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι με υγεία και σας περιμένουμε όλους από αρχές  Σεπτεμβρίου για νέες προπονήσεις και νέες νίκες!! Καθημερινά στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης και σε πολλά Δημοτικά Σχολεία τις πόλης. Πληροφορίες στα τηλεφονο-6972475445 .

Προηγούμενο άρθρο Η Λαϊκή Συσπείρωση για τις καταστροφές από χαλαζόπτωση στο Δήμο Ελασσόνας
Επόμενο άρθρο Νέο Δ.Σ. στο Σύλλογο Δασκάλων Λάρισας