Συναυλία του ΚΕΘΕΑ Έξοδος για την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών


Το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ ξεκινά τις φετινές του εκδηλώσεις με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών μουσικά και με δύναμη. “Η δύναμη ν’ αλλάζεις” είναι το μήνυμα της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών. Οι άνθρωποι έχουν τη δύναμη να αλλάζουν σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκονται. Μια ευκαιρία χρειάζονται. Το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ είναι εδώ και δίνει αυτή την ευκαιρία σε όσους την χρειάζονται, σε χρήστες ναρκωτικών ουσιών και στις οικογένειές τους.

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και η Μελίνα Κανά θα μεταφέρουν μουσικά το μήνυμα του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, την Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014 και ώρα 09.30 μ.μ. στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ.

Δύο από τις πιο σημαντικές τραγουδίστριες της γενιάς τους, η Ελένη και η Μελίνα βρίσκονται μετά από χρόνια πάλι μαζί σε μια παράσταση με τα πιο αγαπημένα τους τραγούδια πειράζοντάς τα, ευγενικά αλλά με άποψη και αισθητική.
Σας περιμένουμε όλους εκεί για να ταξιδέψουμε με τις φωνές της Ελένης και της Μελίνας, με τραγούδια των σημαντικότερων τραγουδοποιών και συνθετών, που αγάπησαν αλλά δεν δισκογράφησαν ποτέ, τραγούδια κρυμμένα αλλά και αγαπημένα τους από τα παλιά. Τραγούδια της Σμύρνης, ρεμπέτικα, λαϊκά, τραγούδια της παράδοσης που παρουσιάζονται με μία υπέροχη μπάντα που πειραματίζεται συνεχώς με νέους ήχους και τρόπους τα τελευταία 3 χρόνια:
• Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου – κιθάρες, μαντολίνο
• Βαγγέλης Καλαμάρας – τύμπανα
• Αριστείδης Χατζησταύρου – κιθάρες
• Χάρης Κελλάρης – κοντραμπάσο
• Και συμμετοχή έκπληξη ο αγαπημένος Δημήτρης Μυστακίδης στο

μπουζούκι, τζουρά, λαούτο, κιθάρα

Σας περιμένουμε όλους εκεί για να απαντήσουμε σε όσους δεν πιστεύουν, σε όσους αμφισβητούν, σε όσους είναι ακόμη  εγκλωβισμένοι στον κόσμο των εξαρτήσεων, στη φυλακή, στο δρόμο, στο περιθώριο, ότι έχουν τη δύναμη ν’ αλλάξουν, αρκεί να το θελήσουν.

Η συναυλία, που διοργανώνεται από το Σύλλογο Οικογένειας & Φίλων των θεραπευτικών προγραμμάτων ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ & ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ, στοχεύει στην ευαισθητοποίηση του κοινού για το θέμα των εξαρτήσεων, στην υποστήριξη του έργου του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ και αποτελεί πια θεσμό πολιτιστικής προσφοράς στην πόλη μας.

 

Τιμή Εισιτηρίου: 10 €

 

Προπώληση εισιτηρίων: Βιβλιοπωλεία “ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ”, “ΓΝΩΣΗ” & “PROSPERUS”.

 

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ

 

Το θεραπευτικό πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου (Ν.Π.Ι.Δ.) και τελεί υπό την εποπτεία του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

 

Το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ λειτουργεί στη Λάρισα από το 1989 προσφέροντας υποστήριξη και θεραπεία σε χρήστες ναρκωτικών ουσιών και τις οικογένειές τους.

 

Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν, με σεβασμό στο απόρρητο των πληροφοριών.

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Νέος εξοπλισμός στο Πανεπιστημιακό με έγκριση Αγοραστού
Επόμενο άρθρο Κανένας Θεσσαλός στο κυβερνητικό σχήμα