Μάξιμος: Μη βάλουμε την Ελλάδα σε περιπέτεια!


Ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος καλωσορίζοντας σήμερα στη Λάρισα την υποψήφια Ευρωβουλευτή του κόμματος, κ. Ελίζα Βόζεμπεργκ,αναφέρθηκε στη σημασία των ευρωκλογών της Κυριακής.

 

Ο πρώην Υπουργός τόνισε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

 

«Οι ευρωεκλογές, εκ των πραγμάτων, θέτουν ενώπιον των πολιτών ένα κρίσιμο δίλημμα: Πολιτική σταθερότητα και ανασύνταξη της οικονομίας ή αβεβαιότητα και επιστροφή στην αγωνία της βαθιάς κρίσης.

Οι ανεύθυνες κορώνες του λαϊκισμού ακούγονται ευχάριστα. Όπως, άλλωστε, ακούγονταν και στο παρελθόν. Και αυτές τις επιλογές του λαϊκισμού πληρώνουμε πανάκριβα σήμερα. Πλέον, όμως, το κόστος από την εκλογική στήριξη των δημαγωγών θα είναι τεράστιο και, το κυριότερο, χωρίς επιστροφή.

Δεν πρέπει να έχουμε αυταπάτες. Τα ανέμελα χρόνια τελείωσαν. Η χώρα δεν χρειάζεται μεγάλα λόγια και όμορφα συνθήματα. Ούτε βεβαίως τυχοδιωκτικές δυνάμεις, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, που χωρίς αρχές ψαρεύουν στα θολά νερά του «μαύρου πολιτικού περιθωρίου».

Η χώρα χρειάζεται όραμα, σχέδιο, δουλειά, συνέπεια και επιμονή. Αυτά που, κυρίως, το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, η μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη, μπορεί να εξασφαλίσει. Και είμαι βέβαιος ότι οι πολίτες θα κάνουν τη σωστή επιλογή, αποτρέποντας με την ψήφο τους στις ευρωεκλογές να μπει η Ελλάδα σε περιπέτεια».

Προηγούμενο άρθρο Συλλήψεις στη Λάρισα για κατοχή ναρκωτικών και κλοπή ποδηλάτου
Επόμενο άρθρο Συνελήφθη αλλοδαπός στην Ελασσόνα διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις