Στα γραφεία του ΤΕΕ ο Κ. Μουσουρούλης


Τα γραφεία του ΤΕΕ Κ&Δ Θεσσαλίας επισκέφθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ Κωστής Μουσουρούλης, πρώην υπουργός, και συναντήθηκε με τον πρόεδρο Γιάννη Βαρνά και τα μέλη της Δ. Ε. του Τμήματος. Τον κ. Μουσουρούλη συνόδευε ο βουλευτής Λάρισας της ΝΔ Χρ. Κέλλας.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα των μηχανικών, για τα οποία ο κ. Μουσουρούλης αποδείχθηκε γνώστης, ιδιαίτερα επί ζητημάτων του προγράμματος «Εξοικονομώ» το οποίο είχε πρωτοεφαρμοστεί επί θητείας του στο ως γ. γ. στο υπουργείο Ανάπτυξης. Ειδική αναφορά έγινε στις καθυστερήσεις που παρατηρούνται στις πληρωμές του προγράμματος και τη σχετική δημόσια παρέμβαση του ΤΕΕ.

Από τον Γ. Βαρνά και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής τέθηκαν επίσης  στον υποψήφιο ευρωβουλευτή σοβαρά θέματα του κλάδου όπως το Ασφαλιστικό αλλά και ζητήματα της περιοχής που αναδεικνύει το ΤΕΕ, όπως τα Δίκτυα, ο Ε-65, ο Αχελώος κλπ, στα οποία παρατηρήθηκε σύμπτωση απόψεων ενώ από την πλευρά του ο κ. Μουσουρούλης υποσχέθηκε ότι εκλεγόμενος ευρωβουλευτής θα βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή και με τους  φορείς της περιφέρειας.

Προηγούμενο άρθρο Αρνήθηκε να συμμετάσχει σε τηλεοπτική συζήτηση ο κ. Ευαγγέλου
Επόμενο άρθρο Στον πολιούχο του Συκουρίου Αγ. Κων/νος ο Κ. Κολλάτος