Παράταση για το Πρόγραμμα «Νέοι Αγρότες»


Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) Π.Ε. Λάρισας ενημερώνει και προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους υποψήφιους νέους γεωργούς, νέους  κτηνοτρόφους και νέους μελισσοκόμους  να συμμετάσχουν στο Μέτρο 112  (Νέων Γεωργών) του  Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2007-2013.

   Η περίοδος υποβολής αιτήσεων ενίσχυσης – φακέλων υποψηφιότητας  παρατείνεται ως τις 6 Ιουνίου 2014.

Στόχος του μέτρου είναι η αναζωογόνηση της ελληνικής υπαίθρου με την εγκατάσταση νέων γεωργών, κτηνοτρόφων  και μελισσοκόμων  μέσω της παροχής οικονομικών και άλλων  κινήτρων προκειμένου να διευκολυνθεί η αρχική τους εγκατάσταση και η διαρθρωτική προσαρμογή των εκμεταλλεύσεών τους με την υποβολή επιχειρηματικού σχεδίου.

Την αναλυτική πρόσκληση του Μέτρου καθώς και τα έντυπα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να προμηθευτούν από τους δικτυακούς τόπους του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων www.minagric.gr και www.agrotiki.anaptixi.gr   .

Επίσης για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνονται στο γραφείο 2.7 2ος όροφος της Δ/νσης   Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής  Π.Ε. Λάρισας στο τηλέφωνο 2413 511 134, με υπεύθυνο γεωπόνο τον κ.  Πίχλιβα Δημήτριο.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Κατανομή Δικαιωμάτων φύτευσης οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου
Επόμενο άρθρο Δήλωση Δημ. Σιούφα για τις ευρωεκλογές