Απίστευτο περιστατικό στη Λάρισα: Του «κούρεψαν» την JAGUAR με χλοοκοπτικό!


Δεν πίστευε στα μάτια του γνωστός επιχειρηματίας της Λάρισας, όταν πήγε να πάρει το πολυτελέστατο αυτοκίνητο του που είχε παρκάρει πλησίον της πλατείας Ανθούπολης. Όταν πλησίασε, διαπίστωσε ότι σε μια πλευρά της «Jaguar» είχαν προκληθεί μικροζημιές, αρκετές όμως για να χαλάσουν την όψη της.

Εκεί που… τρελάθηκε τελείως, ήταν όταν συνειδητοποίησε ότι η ζημιά είχε προκληθεί από υπάλληλο του δήμου που εκτελούσε εργασίες με το χορτοκοπτικό μηχάνημα μισινέζας και μαζί με τα… χλωρά κούρεψε και την Jaguar.

Έτσι, κατήγγειλε το γεγονός που συνέβη στις αρχές του Απριλίου με το αίτημα να αποζημιωθεί με το ποσό των 163,59 ευρώ. Μετά τις σχετικές… έρευνες οι υπηρεσίες του δήμου αποδέχτηκαν το αίτημα και αποφάσισαν να αποζημιώσουν τον Λαρισαίο επιχειρηματία.

Πάντως, κάτι πρέπει να συμβαίνει με τους χειριστές του συγκεκριμένου χορτοκοπτικού εργαλείου, καθώς παρόμοιο περιστατικό προκλήθηκε την επόμενη ημέρα, σε άλλη συνοικία της Λάρισας, πάλι με θύμα αυτοκίνητο. Εκεί η ζημιά κόστισε στον δήμο 95 ευρώ. Ευτυχώς γλύτωσαν οι περαστικοί…

Εφ. Κόσμος (Δ.Μ.)

Προηγούμενο άρθρο Η κεντρική ομιλία του Γ. Πασχόπουλου
Επόμενο άρθρο Κατανομή Δικαιωμάτων φύτευσης οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου