Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Πιστοποίησης για Συμβούλους και Μέντορες (Certi.MenTu)


Το ΔΗΜΗΤΡΑ Κ.Ε.Ε Α.Ε. στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Πιστοποίηση για Μέντορες και Συμβούλους – Certi.MenTu (www.certimentu.eu), προχώρησε στην υλοποίηση του πιλοτικού προγράμματος εκπαίδευσης Συμβούλων, Εκπαιδευτών Προώθησης στην Απασχόληση & Μεντόρων.

Στο συγκεκριμένο πιλοτικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα συμμετείχαν συνολικά 17 άτομα ενώ 13 ολοκλήρωσαν με επιτυχία την διαδικασία προ-πιστοποίησής τους στις εν λόγω θεματικές ενότητες.

Σκοπός του συγκεκριμένου Ευρωπαϊκού προγράμματος είναι η διαμόρφωση ενός εκπαιδευτικού προγράμματος που η ολοκλήρωσή του θα δίνει την δυνατότητα στους συμμετέχοντες να οδηγηθούν σε πιστοποίηση των γνώσεών τους ως Σύμβουλοι προώθησης στην απασχόληση ή Μέντορες σύμφωνα με το πρότυπο ISO 17024, πιστοποίηση η οποία θα έχει ισχύ σε όλη την Ευρώπη.

Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ συμμετέχουν πέραν του «ΔΗΜΗΤΡΑ» Κ.Ε.Ε. Α.Ε και οργανισμοί από Αυστρία, Ηνωμένο Βασίλειο, Κύπρο, Πολωνία και Σουηδία.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την εταιρεία  «ΔΗΜΗΤΡΑ» ΚΕΕ ΑΕ και  τον κ. Μόσχη Λευτέρη,  Παλαιολόγου 19 Λάρισα,  τηλ. 2410 554026, www.dimitra.gr

 

 

Προηγούμενο άρθρο Κεντρική εκδήλωση από «Το Ποτάμι» στη Λάρισα με ομιλητή τον Δ. Κουρέτα
Επόμενο άρθρο Μάξιμος για ευρωεκλογές: Να μην παρασυρθούν οι πολίτες από τη δημαγωγία