Ε. Νασιώκας: «Κίνητρο η μείωση της τιμής του εισιτηρίου στην αστική συγκοινωνία»


 

«Η μείωση της τιμής του εισιτηρίου ή οι προσφορές σε συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες είναι παρεμβάσεις, οι οποίες μπορούν να λειτουργήσουν ως κίνητρο για την ενίσχυση της μετακίνησης των Λαρισαίων με την αστική συγκοινωνία», δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Έκτορας Νασιώκας μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα με τον πρόεδρο του αστικού ΚΤΕΛ κ. Μιχάλη Σακελλαρίου μαζί με υποψήφιους της κίνησης ελπίδας «Λάρισα – Ανθρώπινη Πόλη».

Στο μεταξύ, ο κ. Νασιώκας έκρινε «λογική και υλοποιήσιμη» την πρόταση του Φαρμακευτικού Συλλόγου να αναρτηθεί ηλεκτρονικός πίνακας στο κέντρο της Λάρισας, μέσω του οποίου να ενημερώνονται οι πολίτες για χρήσιμα θέματα, όπως το νοσοκομείο που εφημερεύει και τα φαρμακεία που διανυκτερεύουν. Στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο κ. Γιάννη Μακρυγιάννη και τη διοίκηση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λάρισας συζητήθηκε και η δημιουργία Φαρμακευτικού Μουσείου στην πόλη, καθώς υπάρχουν σπάνια εκθέματα.

 

Προηγούμενο άρθρο Κ. Αγοραστός σε αθλητική εκδήλωση: «Η Θεσσαλία είναι η περιφέρεια με τις περισσότερες αθλητικές διοργανώσεις στη χώρα»
Επόμενο άρθρο Κ. Αγοραστός στην Αγιά: «Ενώνουμε δυνάμεις για την Θεσσαλία και τη ζωή μας»