Ε. Νασιώκας: Στις 18 Μαΐου κλείνει ο κύκλος των παρατάξεων του χθες


«Στις 18 Μαΐου ανοίγει νέος κύκλος για τη Λάρισα με την κίνηση ελπίδας «Ανθρώπινη Πόλη» ως νέα δημοτική αρχή. Η περίοδος που η πόλη μας βιώνει τη στασιμότητα και την παρακμή μπορεί και πρέπει να κλείσει οριστικά και να ανατραπεί με τη θέληση του λαού στις επερχόμενες εκλογές», επισήμανε ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων και επικεφαλής της παράταξης «Λάρισα – Ανθρώπινη Πόλη» κ. Έκτορας Νασιώκας μιλώντας σε μεγάλη συγκέντρωση στη συνοικία της Νεραΐδας.

«Στις 18 Μαΐου – υποστήριξε ο κ. Νασιώκας – κλείνει συγχρόνως και ο κύκλος των παρατάξεων που διαχειρίστηκαν τα τοπικά πράγματα τις τελευταίες πολλές τετραετίες. Κλείνει ο κύκλος των παρατάξεων του χθες. Πρώτα απ’ όλα η παράταξη που διοικούσε το δήμο και έχει την κύρια ευθύνη για τη σημερινή κατάσταση. Συνυπεύθυνες όμως είναι και οι άλλες παρατάξεις του Δημοτικού συμβουλίου, οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης για πολλές τετραετίες, αφού εξαντλούσαν την κριτική τους στις άγονες αντιπαραθέσεις και δεν κατάφεραν να αρθρώσουν μια πειστική θετική πρόταση που να κερδίσει τη λαϊκή στήριξη και έτσι να επιβληθεί στην πράξη. Μαζί με τον κύκλο λοιπόν της απερχόμενης δημοτικής αρχής, κλείνει σ’ αυτές τις εκλογές και ο κύκλος των παρατάξεων που δεν μπόρεσαν να προσφέρουν αξιόπιστη εναλλακτική λύση στους Λαρισαίους, που δεν κατάφεραν να επεξεργαστούν σύγχρονες λύσεις στα οξυμμένα προβλήματα της πόλης, που δεν μπόρεσαν να πείσουν ότι μπορούν να βγάλουν την πόλη από το τέλμα και τη στασιμότητα.»

Ο κ. Έκτορας Νασιώκας είπε με έμφαση πως «η παράταξη «Λάρισα – Ανθρώπινη Πόλη» είναι η πραγματικά καινούργια πρόταση για το δήμο Λαρισαίων. Η ενωτική παράταξή μας είναι η ήρεμη δύναμη, που συνδυάζοντας αρμονικά την εμπειρία με τις νέες ιδέες, την ισχυρή θέληση, τη ρεαλιστική και συγχρόνως την πρωτοποριακή προγραμματική της πρόταση με τους έντιμους ανθρώπους, έρχεται να αναλάβει τις ευθύνες για να χαράξει μια άλλη προοπτική για το Δήμο μας».

Ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων, που περιόδευσε στις συνοικίες Ηπειρώτικα, Νέα Πολιτεία και Νεράιδα, αναφέρθηκε και στα μείζονα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες αυτών των περιοχών όπως τα αξιολογούν και τα επισημαίνουν οι ίδιοι:

«-Ηπειρώτικα: Επίλυση του προβλήματος εξεύρεσης χώρου για δημιουργία πλατείας, αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού φόρτου στην οδό Πανταμύας.

-Νέα Πολιτεία: Αξιοποίηση του υπόλοιπου χώρου στο Κονάκι για καλλιτεχνικές δραστηριότητες, διάνοιξη της οδού Τσιτσάνη μέσα από το στρατόπεδο Μπουγά μέχρι τη Φαρσάλων, αποπεράτωση του Κολυμβητηρίου με ευθύνη της Πολιτείας και απόδοση στους δημότες, επέκταση σε ύψος της περίφραξης των αθλητικών εγκαταστάσεων, δημιουργία παιδικής χαράς σε κοινόχρηστο χώρο της πρώην γειτονιάς ΣΕΚΦΟ.»

 

Προηγούμενο άρθρο Ιπποκράτειος Λαϊκός Αγώνας δρόμου 10 χλμ. στη Λάρισα την Κυριακή 11 Μαϊου
Επόμενο άρθρο Πλήθος κόσμου στην Αιγάνη για τον Κ. Κολλάτο