Μικρός και μεγάλος τελικός του τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5 στο ΚΕΘΕΑ Έξοδος


Το Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5Χ5 “ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ” που διοργανώθηκε από το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ σε συνεργασία με φορείς της πόλης και ομάδες εργαζομένων έληξε χθες με νικητή την Ποδοσφαιρική Ομάδα του Ομίλου ALFAWOOD. Ο μικρός και ο μεγάλος τελικός του τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5 διεξήχθησαν στις καινούριες αθλητικές εγκαταστάσεις του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ.

 

Πιο συγκεκριμένα, στις 6.00 το απόγευμα διεξήχθη ο μικρός τελικός μεταξύ των ομάδων των Παλαίμαχων της ΑΕΛ και του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας “ΚΟΥΜΑΣ”. Ο αγώνας έληξε με σκορ 5-3 υπέρ της Ομάδας των Παλαίμαχων της ΑΕΛ.

 

Με την ομάδα των Παλαίμαχων της ΑΕΛ αγωνίστηκαν οι: Θεόδωρος Κυριακούλης, Τάκης Παραφέστας, Γιώργος Παπαντωνίου, Αθανάσιος Τσιτσιλής, Γιάννης Γκόλαντας, Κωνσταντίνος Τσώτσος, Αναστάσιος Μπεριτζάς, Φώτης Πλίτσης και Γιάννης Αλεξούλης.

Δύο γκολ για την ομάδα των Παλαίμαχων της ΑΕΛ σημείωσε ο Γιάννης Γκόλαντας, δύο γκολ ο Αναστάσιος Μπεριτζάς και ένα γκολ ο Φώτης Πλίτσης.

 

Με την ομάδα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας «ΚΟΥΜΑΣ» αγωνίστηκαν οι: Δημήτρης Κατσιγιάννης, Νίκος Περιστέρης, Γιάννης Κιάτος, Θανάσης Κωνσταντίνου, Γιάννης Μυλωνάς, Γιώργος Κυρίτσης, Βαγγέλης Τσότσας, Δημήτρης Παπαδημητρίου και Θωμάς Τριανταφυλλόπουλος.

Δύο γκολ για την Ομάδα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας «ΚΟΥΜΑΣ» σημείωσε ο Γιάννης Μυλωνάς και ένα γκολ ο Γιάννης Κιάτος.

 

Στις 7.00 το απόγευμα διεξήχθη ο μεγάλος τελικός μεταξύ των ομάδων του Ομίλου ALFAWOOD  και της ΠΥΛ (Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας). Ο αγώνας έληξε επίσης, με σκορ 5-3 υπέρ της Ομάδας του Ομίλου ALFAWOOD.

 

Με την ομάδα του Ομίλου ALFAWOOD αγωνίστηκαν οι: Θανάσης Τζιούργκανος, Γιάννης Δελφός, Βασίλης Σαπουνάς, Γιώργος Σαπουνάς, Γιώργος Κοττάς, Αποστόλης Σαγώνας, Δημήτρης Γκέκας, Κώστας Αγοραστός, Γιάννης Κατσαμάκας, Δημήτρης Μωυσίδης, Βαλάντης Καραδήμος και Βάϊος Κατσιούλας.

Από ένα γκολ για την ομάδα του Ομίλου ALFAWOOD σημείωσαν οι: Θανάσης Τζιούργκανος, Γιάννης Δελφός, Βασίλης Σαπουνάς, Δημήτρης Γκέκας και Κώστας Αγοραστός.

 

Με την ομάδα της ΠΥΛ αγωνίστηκαν οι: Γιάννης Κοβούσογλου, Χρήστος Καλλιάρας, Απόστολος Χαχόπουλος, Κωνσταντίνος Αγγελουσόπουλος, Κωνσταντίνος Λέτσιος, Αθανάσιος Τσικριτσής, Φάνης Λίταινας, Κωνσταντίνος Δήμκος, Γιώργος Κωνστάντος και Ηλίας Αρβυθάς.

Από ένα γκολ για την ομάδα της ΠΥΛ σημείωσαν οι: Κωνσταντίνος Αγγελουσόπουλος, Κωνσταντίνος Λέτσιος και Ηλίας Αρβυθάς.

 

Τους αγώνες διηύθυναν οι διαιτητές του Συνδέσμου Ποδοσφαίρου Νομού Λάρισας, κ.κ. Δήμητρα Τσακνάκη και Φλοριάν Ντίνου, τους οποίους και το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ ευχαριστεί ιδιαίτερα.

 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες επίσης, στους ιατρούς κ.κ. Χρήστο Γουλόπουλο και Ασπασία Πλιάτσικα για την παρουσία και την υποστήριξή τους στους αγώνες.

 

Μετά το τέλος των αγώνων οι ομάδες που κατέλαβαν τη 2η, 3η & 4η θέση παρέλαβαν αναμνηστικές πλακέτες, ενώ η ομάδα του Ομίλου ALFAWOOD πανηγύρισε τη νίκη της παραλαμβάνοντας το Κύπελλο του Τουρνουά. Σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο Τουρνουά δόθηκαν αναμνηστικά που κατασκευάστηκαν από την Ομάδα Εικαστικών του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ με τη βοήθεια του εικαστικού, κ. Αστέρη Δημητρίου.

 

Στην τελετή απονομής του Κυπέλλου και των αναμνηστικών πλακετών ο κ. Σωτήρης Μπουντής, Υπεύθυνος του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, ο κ. Δημήτρης Δεληγιάννης, Υπεύθυνος Εκπαίδευσης του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ και ο κ. Γιώργος Κυρίτσης, Γυμναστής του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ ευχαρίστησαν όλες τις ομάδες για τη συμπαράστασή τους στο ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ και την υποδειγματική συμμετοχή τους στο Τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5.

 

Από την πλευρά τους οι συμμετέχοντες ευχαρίστησαν το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ για τη διοργάνωση και το κάλεσμα, δηλώνοντας την αμέριστη συμπαράστασή τους σε αυτήν την πρωτοβουλία και στο έργο του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ.

 

Τους αγώνες παρακολούθησαν φίλοι και συνεργάτες του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ και των ομάδων που αγωνίζονταν, ενώ παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Κων/νος Τζανακούλης, ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Ντίνος Διαμάντος, κ.α.

 

Τέλος, να αναφερθεί ότι οι συνολικά 12 ομάδες που συμμετείχαν στο Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5Χ5 ήταν οι εξής:

 

  1. ΕΛΜΕ
  2. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ “ΚΟΥΜΑΣ”
  3. ΔΕΥΑΛ
  4. ΠΥΛ
  5. ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
  6. ΤΕΕ
  7. ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
  8. ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΕΛ
  9. ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
  10. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
  11. ALFA WOOD
  12. ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ

 

Τέλος, το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ ευχαριστεί για την ευγενική τους χορηγία, τους κ.κ. Δημήτριο Μπουχλαριώτη και Νικόλαο Βλαχόπουλο καθώς και τον Chef κ. Λευτέρη Κουτσιμανή για την πολύτιμη βοήθειά του στην παρασκευή των εξαιρετικών εδεσμάτων του μπουφέ που ετοίμασαν τα μέλη της Θεραπευτικής Κοινότητας ΕΞΟΔΟΣ.

Προηγούμενο άρθρο Μητρώο Κοινωφελών Περιουσιών
Επόμενο άρθρο Ενημέρωση για την εφαρμογή γενικών αρχών ολοκληρωμένης φυτοπροστασίας