Με κτηνοτρόφους στο Λιβάδι ο Γ. Πασχόπουλος


Τα ποιμνιοστάσια της περιοχής Βίγλα Λιβαδίου επισκέφτηκε σήμερα Κυριακή 4/5/2014 ο Δήμαρχος Ελασσόνας και εκ νέου υποψηφίου κ.Γιώργος Πασχόπουλος.
Η συνάντηση με τους κτηνοτρόφους της περιοχής έγινε μέσα σε εγκάρδιο κλίμα και χαρακτηρίστηκε από την Λιβαδιώτικη φιλοξενία.
Ο κ.Πασχόπουλος συνομιλώντας με τους παραγωγούς τόνισε: «Ο πρωτογενής τομέας είναι η σημαντικότερη πηγή εισοδήματος στο Δήμο μας και γι’αυτό την στηρίξαμε με κάθε δυνατό τρόπο κατά την διάρκεια της θητείας μας. Σας διαβεβαιώνω ότι και την επόμενη πενταετία θα συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε τα τοπικά μας προϊόντα με την πραγματοποίηση εκδηλώσεων (Εδραίωση της Γιορτής Φέτας) αλλά και με την πραγματοποίηση ημερίδων με σκοπό την ενημέρωση των παραγωγών σε νέες τεχνολογίες, τεχνικές και υπηρεσίες εμπορίας και προώθησης ακόμη και σε διεθνείς αγορές.
Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε το νέο συνεταιριστικό κίνημα και θα ενθαρρύνουμε συνεταιριστικές οργανώσεις (Συνεταιρισμός «Βοσκός στο Λιβάδι», ΘΕΣΓαλα κ.α.) με καινοτόμες ιδέες και πράξεις, προωθώντας τα ονομαστά προϊόντα του Δήμου μας.
Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με τους κτηνοτροφικούς συλλόγους αλλά και την ομοσπονδία των κτηνοτρόφων για την ανάδειξη και επίλυση των προβλημάτων τους.
Θα υποστηρίξουμε κάθε δράση για την αξιοποίηση της πιστοποίησης «Αρνάκι Ελασσόνας Π.Ο.Π.» και «Κατσικάκι Ελασσόνας Π.Ο.Π».

 

Προηγούμενο άρθρο Αιμοδοσία στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση
Επόμενο άρθρο Λάρισα – Βόλος σε 25 λεπτά!