Σε Μαγούλα, Αμούριο και Δομένικο ο Γ. Πασχόπουλος


 

Με την επίσκεψη στις τοπικές Κοινότητες Μαγούλας, Αμουρίου και Δομένικου συνεχίστηκε η περιοδεία του Δημάρχου Ελασσόνας και εκ νέου υποψηφίου κ. Γιώργου Πασχόπουλου την Παρασκευή 02/05/2014.

Στις συναντήσεις σε Αμούρι και Μαγούλα ο κ.Πασχόπουλος τόνισε: «Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι τοπικές κοινότητες της Δ.Ε. Ποταμιάς είναι η έλλειψη επάρκειας νερού σε αρκετούς οικισμούς και η έλλειψη διαθέσιμων υπόγειων υδατικών πόρων. Εχοντας ως οδηγό την επίλυση του προβλήματος της υδροδότησης της πόλης της Ελασσόνας με την μεταφορά νερού από τις πηγές Κεφαλοβρύσου, μελετούμε ήδη την δυνατότητα μεταφοράς νερού από το Κεφαλόβρυσο προς την Ποταμιά και είμαι πεπεισμένος ότι στην διάρκεια της επόμενης θητείας μας θα έχει ολοκληρωθεί το μεγαλόπνοο αυτό έργο».

Στο Δομένικο ο επικεφαλής του συνδυασμού «Δήμος Ελασσόνας – Ολύμπου Πολιτεία» εστιάζοντας στο θέμα της εξόρυξης του λιγνίτη ανέφερε: «Αγωνιστήκαμε και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε κάθε φορά που η κεντρική διοίκηση θα επαναφέρει το θέμα του λιγνίτη. Τα επιχειρήματά μας είναι ατράνταχτα και αδιάσειστα. Δεν διαπραγματευόμαστε την υγεία των δημοτών μας και θα την προασπίσουμε με κάθε τρόπο. Η ανάπτυξη της περιοχής μας θα επέλθει μέσα από ένα αγροτουριστικό μοντέλο που προτάσσει ήπιες δράσεις που δεν αλλοιώνουν το φυσικό περιβάλλον και κυρίως προστατεύουν την γεωργία και την κτηνοτροφία, τους βασικούς πυλώνες του εισοδήματος των δημοτών μας».

Το πρόγραμμα των επισκέψεων για τις επόμενες ημέρες έχει ως εξής:

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 04/05/2014

Περιοχή Βίγλα Λιβαδίου ώρα 9:30 π.μ.

Οικισμός Πετρωτού ώρα 07:00 μ.μ

Τοπική Κοινότητα Καλλιθέας ώρα 8:00μ.μ.

Τοπική Κοινότητα Ολυμπιάδας ώρα 9:00 μ.μ.

ΔΕΥΤΕΡΑ 05/05/2014

Τοπική Κοινότητα Λόφου ώρα 7:00 μ.μ.

Τοπική Κοινότητα Γεράνειας ώρα 8:00μ.μ.

Τοπική Κοινότητα Λυκουδίου ώρα 9:00 μ.μ.

 

Προηγούμενο άρθρο Υπερηχοτομογράφο γενικής χρήσης προμηθεύεται το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας
Επόμενο άρθρο Συνελήφθη ημεδαπός στη Λάρισα για παράνομη οπλοκατοχή