Σταύρος Μπένος και Έκτορας Νασιώκας επισκέφτηκαν ΚΕΠ και αρχαίο θέατρο


Το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών του Δήμου Λαρισαίων και το αρχαίο θέατρο επισκέφτηκαν σήμερα ο εμπνευστής του θεσμού των ΚΕΠ και επικεφαλής της κίνησης πολιτών για την ανάδειξη των αρχαίων θεάτρων «ΔΙΑΖΩΜΑ» κ. Σταύρος Μπένος και ο υπ. δήμαρχος Λαρισαίων – επικεφαλής της κίνησης ελπίδας «Λάρισα – Ανθρώπινη Πόλη» κ. Έκτορας Νασιώκας συνοδευόμενος από υποψηφίους της κίνησης.
Οι κ.κ. Στ. Μπένος και Έκτ. Νασιώκας συζήτησαν διεξοδικά για την αναγκαιότητα μετεξέλιξης των Κέντρων Εξυπηρέτησης του Πολίτη στο μοναδικό σημείο επαφής των πολιτών με τις υπηρεσίες του Δήμου, καθώς σταδιακά το σύνολο των υποθέσεων των πολιτών (από δημοτολόγιο μέχρι αδειοδοτήσεις, όπως, για παράδειγμα, πολεοδομικές άδειες) θα οργανωθούν ηλεκτρονικά και θα παρέχονται μέσα από τα ΚΕΠ.
«Το δόγμα μας είναι στο εσωτερικό του Δήμου να διακινούνται τα έγγραφα και όχι οι πολίτες», εξήγησε ο κ. Έκτορας Νασιώκας στον κ. Σταύρο Μπένο κι έθεσε ως κεντρικό στόχο της κίνησης «Λάρισα – Ανθρώπινη Πόλη», ως νέας δημοτικής αρχής με την ψήφο των δημοτών, «η επικοινωνία του Δημότη με το Δήμο να είναι απλή-εύκολη-συνεχής, ώστε ο Δήμος να εξυπηρετεί το Δημότη γρήγορα και αποτελεσματικά. Το σύνθημά μας είναι «ο Πολίτης μας καθοδηγεί για μια καλύτερη Λάρισα». Γιατί το συμβόλαιο που έχουμε με το Δημότη για καλύτερες υπηρεσίες και γρηγορότερη εξυπηρέτηση μπορεί να γίνει πραγματικότητα μόνο με τη χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας, τεχνολογίας στην υπηρεσία του Δημότη», είπε.
Στη συνέχεια οι κ.κ. Στ. Μπένος και Έκτ. Νασιώκας επισκέφτηκαν το αρχαίο θέατρο και συμφώνησαν ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος για τη συνεργασία του δήμου Λαρισαίων με την κίνηση πολιτών για την ανάδειξη των αρχαίων θεάτρων «ΔΙΑΖΩΜΑ».
Στις επισκέψεις τους συνόδευαν οι υποψήφιοι του συνδυασμού «Λάρισα – Ανθρώπινη Πόλη» κ.κ. Μαίρη Καμηλαράκη – Σαμαρά, Αλεξάνδρα Τσαδήμα, Φράτζη Σαμαρίνα, Φανή Αγορίτσα, Βάσω Ζαφειρίου, Ντίνα Σιουμποτίνα, Ζωή Παπαθεοδώρου, Νίκος Μπλάνας και Βαγγέλης Μάτος.

 

Προηγούμενο άρθρο Παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι της Οικολογικής Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο O Γιάννης Βήχος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Λάρισας