Εξιχνιάστηκε ληστεία στον Τύρναβο μετά από ένα χρόνο


Σε συνέχεια του από 30-04-2013 Δελτίο Τύπου, ανακοινώνεται ότι ύστερα από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λάρισας εξιχνιάστηκε η ληστεία που διαπράχθηκε σε βάρος δύο ημεδαπών γυναικών, μητέρας και κόρης, πριν από ένα χρόνο στον Τύρναβο Λάρισας.

Οι δράστες της ληστείας είναι συνολικά πέντε, από τους οποίους ταυτοποιήθηκαν οι δύο. Πρόκειται για δύο ημεδαπούς ROMA, ηλικίας 20 και 49 ετών, ενώ οι υπόλοιποι τρεις δράστες παραμένουν άγνωστοι.

Σε βάρος των πέντε δραστών εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από τον κ. Ανακριτή Λάρισας, δυνάμει του οποίου συνελήφθη χθες (25-04-2014) το μεσημέρι ο 20χρονος ημεδαπός από αστυνομικούς της παραπάνω Υπηρεσίας.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της (29-04-2013), οι δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, διέρρηξαν είσοδο οικίας όπου διέμεναν 53χρονη ημεδαπή με την 79χρονη μητέρα της και με την απειλή βίας, τις εξανάγκασαν να τους παραδώσουν το χρηματικό ποσό των (300) ευρώ, ένα (1) ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια και διάφορες κάρτες κινητής τηλεφωνίας. Παράλληλα, κατά τη διαφυγή τους, αφαίρεσαν το κινητό τηλέφωνο της 53χρονης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Ανακριτή Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Προηγούμενο άρθρο Στο πλευρό του Γ. Μπαρτζώκη ο Ρήγας Σπηλιώτης
Επόμενο άρθρο Αποπειράθηκε να διαρρήξει 92χρονη ασκώντας σωματική βία