Οι Λαρισαίοι στηρίζουν για τη ευρωβουλή ένα Θεσσαλό παραγωγό


Σειρά επαφών με αγροτοσυνεταιριστές, εκπροσώπους της επιχειρηματικής κοινότητας και επαγγελματικών σωματείων αλλά και εκατοντάδες Λαρισαίους είχε στην πρωτεύουσα της Θεσσαλίας ο μοναδικός από την Περιφέρεια μας, υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Θανάσης Λιούτας.
Ενδεικτικά από την επιχειρηματική κοινότητα συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Δημήτρη Αδάμ ο οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κ. Λιούτα ο οποίος ως γραμματέας του Επιμελητηρίου Τρικάλων απέδειξε τον ενδιαφέρον του για τον επιμελητηριακό θεσμό. Αμέσως μετά είχε συνάντηση με τον αντιπρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου κ. Σπύρο Βαλιώτη με τον οποίο συζήτησαν για ζητήματα του κλάδου και όχι μόνο.
Από τον αγροτικό χώρο συναντήθηκε, μεταξύ των άλλων, με τον γνωστό αγροτοσυνεταιριστή κ. Χρήστο Σιδηρόπουλο και τον συνάδερφό του κ. Γιώργο Λαδόπουλο, καθώς και με τον πρόεδρο του Αγροτικού Oινοποιητικού Συνεταιρισμού Tυρνάβου κ. Αγησίλαο Ραψανιώτη οι οποίοι εκφράστηκαν με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για το πρόσωπό του καθότι ως παραγωγός και ο ίδιος, μπορεί να εκπροσωπήσει καλύτερα από τον καθένα τους Θεσσαλούς και όχι μόνο αγρότες στο ευρωκοινοβούλιο.
Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής συναντήθηκε και με τον πρόεδρο του Γεωπονικού Συλλόγου Λάρισας κ. Δημήτρης Σοφολόγη ο οποίος ως συνάδερφος γεωπόνος του κ. Λιούτα, με τον οποίο μίλησαν για την ανάγκη ουσιαστικής στήριξης της πρωτογενούς παραγωγής η οποία δεν αποτελεί προϋπόθεση ανάπτυξης μόνο για τη Θεσσαλία αλλά για όλη την Ελλάδα.
Τέλος ο κ. Λιούτας είχε τη δυνατότητα να έρθει σε επαφή με εκατοντάδες Λαρισαίους στα νεανικά και όχι μόνο στέκια της πόλης που ως Θεσσαλό τον υποδέχθηκαν με ιδιαίτερα φιλικά αισθήματα.

 

Προηγούμενο άρθρο 3ο Ιστορικό Ράλι Ολύμπου 2014
Επόμενο άρθρο Εορτασμός Αγίου Γεωργίου στην 61 Μ.Ε στα Φάρσαλα