Ψηφοδέλτιο από την κοινωνία για την κοινωνία – Οι 120 της Ρένας


«Είμαστε μια δυνατή ομάδα Λαρισαίων πολιτών που αποφάσισε να στρατευθεί στον ωραίο αγώνα για μια «Νέα Αρχή» στη Λάρισα. Είμαστε άνθρωποι που έχουμε πάθος και αγάπη για την πόλη μας, που  θέλουμε να εργαστούμε γι’ αυτήν και να οικοδομήσουμε μαζί τη Λάρισα της ανάπτυξης και  της ευημερίας για όλους.»

Με τα λόγια αυτά η υποψήφια δήμαρχος Λαρισαίων  Ρένα Καραλαριώτου παρουσίασε τους πρώτους 120 υποψηφίους του ψηφοδελτίου της.

«Πρόκειται για ένα ψηφοδέλτιο που ξεχωρίζει για το δυναμισμό του, για τα πολλά νέα πρόσωπα από όλους τους κοινωνικούς και πολιτικούς χώρους αλλά και από γνωστά έμπειρα στελέχη της Αυτοδιοίκησης που έχουν δοκιμαστεί και έχουν προσφέρει πολλά στην πόλη», όπως επεσήμανε η επικεφαλής της «Νέας Αρχής».

«Το ψηφοδέλτιο μας -σημείωσε η κ. Καραλαριώτου- απαντά στις ανάγκες της λαρισαϊκής κοινωνίας που θέλει να βγουν επιτέλους μπροστά νέοι άνθρωποι, με φιλοδοξίες, μεράκι και κυρίως αγάπη για μια πόλη που τα τελευταία χρόνια έχει χάσει τον προσανατολισμό της.

Σε καμία περίπτωση δεν θελήσαμε να κάνουμε ένα ψηφοδέλτιο κομματικών συσχετισμών. Δεν μας αφορούν  οι παλιές χρεοκοπημένες λογικές Θελήσαμε να έχουμε ένα ψηφοδέλτιο βγαλμένο από την κοινωνία για την κοινωνία.

Εκπροσωπούνται σ’ αυτό όλες οι παραγωγικές δυνάμεις της πόλης, εκπροσωπείται η νεολαία, εκπροσωπούνται σε πολύ μεγάλο βαθμό οι γυναίκες που πλέον αναλαμβάνουν ενεργό ρόλο στην πόλη.

Βαδίζουμε λοιπόν σ’ αυτές τις εκλογές με πίστη και αισιοδοξία ότι οι Λαρισαίοι τώρα ξέρουν. Γνωρίζουν και τις αρχές και τις αξίες μας και τα πιστεύω μας.

Προχωράμε με την πεποίθηση  ότι οι πολίτες έχουν συνειδητοποιήσει πως η Λάρισα  μπορεί και αξίζει μια καλύτερη πορεία. Πως ήλθε ο καιρός αυτή η πόλη να πάψει να σέρνεται. Να  παίξει και πάλι ρόλο σε πανελλαδικό και ευρωπαϊκό επίπεδο και να γίνει μια πόλη φροντισμένη, καθαρή, οικολογική, τεχνολογικά δικτυωμένη, με δράσεις που θα δημιουργούν ανάπτυξη και θέσεις εργασίας. Και όλα αυτά μέσα σε ένα περιβάλλον διαφανούς διοίκησης, εντιμότητας και αποτελεσματικότητας.

Δίνοντας σήμερα στη δημοσιότητα τα πρώτα ονόματα του συνδυασμού μας, δεσμευόμαστε όλοι ενώπιον των συμπολιτών μας ότι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ότι δεν θα προδώσουμε τις προσδοκίες που έχουν επενδυθεί σε μας.

Τα μηνύματα της νίκης είναι ήδη φανερά παντού. Οι Λαρισαίες και οι Λαρισαίοι αποφασίζουν μια «Νέα Αρχή» για την πόλη τους.»

 

 

Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε τη δραστηριότητα του Συνδυασμού στο διαδίκτυο και στα κοινωνικά δίκτυα:

https://www.facebook.com/renakaralariotou

@renakaral

Website: https://www.karalariotou.gr

Προηγούμενο άρθρο Έργα 8,2 εκατ.. ευρώ ενέκρινε η οικονομική επιτροπή της περιφέρειας Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Ο Έκτορας Νασιώκας ανακοίνωσε άλλους 15 υποψήφιους