Με επιτυχία η συναυλία των Νεανικών Μουσικών Συνόλων των ΣΩΛ


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συναυλία στην οποία συμμετείχαν τα Νεανικά Μουσικά Σύνολα του Σύγχρονου Ωδείου Λάρισας, σε συνεργασία με την Χορωδία Νέων του Ωδείου Κ.Ματσίγκος Τούμπας Θες/νικης, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 Απριλίου 2014 στη Σόφια Βουλγαρίας στην αίθουσα συναυλιών της Κρατικής Ακαδημίας Μουσικής P. Vladigerov.

            Τα μουσικά σύνολα του Σ.Ω.Λ, υπο την διεύθυνση του μαέστρου Νίκου Στ. Ευθυμιάδη παρουσίασαν έργα των (Capriol Suite- P.Warlock, Χαρταετοί –M.Θεοδωράκη με σολίστ στη κιθάρα τον κ. Αστέριο Χαρό, καθηγητή κιθάρας του Σ.Ω.Λ και τον κ. Κων/νο Ματσίγκο -Δ/ντή του Ωδείου Κ.Ματσίγκου, καθώς έργα Ελλήνων συνθετών Μ.Θεοδωράκη, Μ.Χατζιδάκι, Στ.Κουγιουμτζή και Στ.Ξαρχάκου.
            Στην συναυλία παρευρέθησαν εκπρόσωποι της Ελληνικής Πρεσβείας, σημαντικοί μαέστροι και καθηγητές της Ακαδημίας οι οποίοι σχολίασαν πολύ θετικά τη συναυλία.
            Μέρος του προγράμματος της συναυλίας θα παρουσιαστεί στη Λάρισα, στην εαρινή συναυλία Μουσικών Συνόλων του Σ.Ω.Λ που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Μαΐου στην Αίθουσα της Δημόσιας Βιβλιοθήκης.
Προηγούμενο άρθρο Διέρρηξαν σπίτι 81χρονου Λαρισαίου
Επόμενο άρθρο Εκδήλωση ενδιαφέροντος για επιτροπές του ΤΕΕ