Μέλη της Ελληνικής Επαναφοράς συμπορεύονται με τη Νέα Λάρισα και το Ντ. Διαμάντο


Την ιστορική συνοικία των Αμπελοκήπων (Ταμπάκικα) επισκέφθηκε την Παρασκευή του Ακάθιστου Ύμνου ο υποψήφιος Δήμαρχος Ντίνος Διαμάντος. Πριν την Ακολουθία του Ακάθιστου Ύμνου στην Εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής, επισκέφθηκε τα καταστήματα της συνοικίας στην πλατεία, διαπιστώνοντας μία κατάσταση προχειρότητας έως εγκατάλειψης. Συνοδευόμενος από συνοικιώτες μέλη της συλλογικότητας «Ελληνική Επαναφορά» που τον υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό και του δήλωσαν τη συμπόρευση μαζί με τη Νέα Λάρισα. Επικεφαλής και υποψήφιος πλέον, μαζί με τον Ντίνο Διαμάντο, ο συντονιστής τύπου κι επικοινωνίας του ακομμάτιστου συλλόγου «Ελληνική Επαναφορά», Δημήτρης Τσιάρας ο οποίος δήλωσε:

«Συντασσόμαστε και συμπορευόμαστε με τη Νέα Λάρισα και το Ντίνο Διαμάντο στον αγώνα για ένα Δήμο ισχυρό κι ανεξάρτητο. Για μια Πόλη με ίσες ευκαιρίες για όλους. Για μια πολιτεία όπου η αξιοπρέπεια και η αλληλεγγύη θα κυριαρχούν. Για τη δημιουργία ενός κεντρικού κόμβου όπου θα προάγεται η Ιστορία και ο πολιτισμός μας. Για μια δημοτική αρχή που θα είναι εμπράκτως δίπλα στους ανθρώπους που τσάκισε η λαίλαπα των μνημονίων. Θέλουμε να δούμε τη Λάρισα ένα σύγχρονο κοινωνικό κέντρο με όλους τους πολίτες της χαμογελαστούς και αισιόδοξους…»

Ο Ντίνος Διαμάντος δήλωσε:

«Από το Καλοκαίρι καλέσαμε κινήσεις, συλλογικότητες και πολίτες να ενεργοποιηθούν σε μία αδέσμευτη Αυτοδιοικητική κίνηση, τη Νέα Λάρισα. Σε μία καθαρή προσπάθεια για την πόλη μας και τη ζωή μας. Χαίρομαι που νέοι άνθρωποι δεν επαναπαύονται σε κριτική από τον καναπέ αλλά, βγαίνουν μπροστά στο προσκήνιο. Μαζί μας. Όχι απλά για μιλήσουμε για το μέλλον μας αλλά, για να το καθορίσουμε. Με ανθρωπιά, με κοινωνική ματιά, με ευαισθησία, με σχέδιο και συλλογικότητα. Καλωσορίζω όλους τους φίλους της Ελληνικής επαναφοράς που προσέρχονται σε μία δυναμική συμπόρευση».

Προηγούμενο άρθρο Εθελοντική Αιμοδοσία – «ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΙΤΕΝΗΣ»
Επόμενο άρθρο Υποβολή δηλώσεων για τη νέα πενταετία της Βιολογικής Κτηνοτροφίας