Γιατί οι ΠΑΣΟΚοι Δήμαρχοι Περιφέρειας τώρα στη Λάρισα;


Ήταν 17 Οκτωβρίου 2010 λίγο πριν τα μεσάνυκτα στο δικαστικό μέγαρο της Λάρισας, ημερομηνία καταλυτική για τη κατάθεση των ψηφοδελτίων των συνδυασμών που θα ελάμβαναν μέρος στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου. Εμείς η παράταξή μας «Ταυτότητα Πόλης» περίπου εκατό υποψήφιοι βρισκόταν στο δικαστικό μέγαρο από το μεσημέρι της Κυριακής και διεκπεραιώναμε τα των υποψηφιοτήτων των συμβούλων μας .

Σε λίγο η πόρτα έκλινε, πήγε 12 μεσάνυκτα ακριβώς !!!

Ακούμε φασαρία και βγαίνουμε έξω στο παράθυρο να δούμε τι γίνεται από κάτω την είσοδο του μεγάρου επί της οδού Μ. Αλεξάνδρου τότε ήταν ανοικτά από εκεί.

Βλέπουμε να φωνάζουν οδύρονται πέντε έξι άτομα , ανάμεσα τους και δύο γυναίκες.

-Αφήστε μας να περάσουμε ,

-αφήστε μας έλεγαν στον φύλακα του ναού της δικαιοσύνης και με κινήσεις προς την σιδερένια πόρτα την σπρώχνουν και μπαίνουν μέσα.

Ανεβαίνουν τα σκαλιά δυο δυό τρέχοντας αλαφιασμένοι « με τη ψυχή στο στόμα» που λέμε και μπαίνουν στην αίθουσα των δικαστών κρατώντας ένα ογκώδη κουτί φακέλου.

Ακούμε φωνές ανακούφισης «ουφ προλάβαμε» , «θεέ μου τι ήταν αυτό» «καρδιά θα πάθουμε» κα

Στην αρχή δεν τους γνωρίσαμε, σαν φιγούρες κάτι μας μαρτυρούσαν , κάπου τους είχαμε δει ειδικά έναν καλοταϊσμένο με κοιλιά που είχε και ένα μουστάκι.

-Μα ναι είναι ο Κυριάκος Πατσάς ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγιάς.

Ψίθυροι ακούγονται από τους παραβρισκόμενους , ήρθε τώρα στο και κάτι γιατί δεν έκλεινε ένα χωριό , κάποιος σύμβουλός του ήταν δύσκολος να κλείσει

-μας έκανε καρδιακούς , ουφ προλάβαμε έλεγαν . Είδαμε και μία γυναίκα να κλαίει και να αγκαλιάζει μία άλλη , να είναι κατακόκκινη και ανάστατη, να λέει κοντέψαμε να σκοτωθούμε από τη ταχύτητα του αυτοκινήτου, αλλά φτάσαμε , ήταν η γυναίκα του Πατσά όπως μας είπαν και μαζί της ο Αντίγονός Βατζιάς σημερινός υποψήφιος Δήμαρχος Αγιάς. Στο διάδρομο ήταν από μία ώρα πριν ο νυν Δήμαρχος Αντώνης Γκουντάρας με άπλετη ψυχραιμία είχε καταθέσει το ψηφοδέλτιο του και ήδη είχε εγκριθεί από τους αρμόδιους δικαστές.

Σήμερα 6 Απριλίου 2014 βλέπουμε μία ανακοίνωση με πρόχειρη φώτο σε χώρο τραβηγμένη, παρακαλώ του υποψηφίου Δημάρχου Νασιώκα με τον Πατσά να του δίνει το χέρι από πλάγια και να μας γνωστοποιούν ότι ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγιάς του 2010 θα κατεβεί υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη πόλη μας τη ΛΑΡΙΣΑ.

Είδαμε και πριν μία εβδομάδα ότι και άλλοι δύο δήμαρχοι του ΠΑΣΟΚ ο Παπακρίβος της πρώην Κοιλάδος και ο Βαλσαμόπουλος των Μεσαγγάλων και του Πυργετού άλλη χαρακτηριστική φιγούρα να κατέρχονται και αυτοί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στην πόλη μας.

Μάλιστα για το δε Παπακρίβο που είναι ήδη δημοτικός σύμβουλος του Γιάνη Σάπκα με την παράταξη Λαρισαίων πόλις-Γιάννης Σάπκας ουκ ολίγες φορές έχει επιπληχτεί από τον δήμαρχο μας Κώστα Τζανακούλη για παρατυπίες στις αποφάσεις του πρώην δήμου του για τη ανάθεση μικροέργων σε προμηθευτές, τους οποίους όλους τους στέλνει στα δικαστήρια για να δικαιωθούν εάν έχουν δίκιο και μετά πληρώνει.

Το κοινό χαρακτηριστικό τους των δύο εκ τριών υποψηφιοτήτων ( ο τρίτος υποχρεωτικά λόγω συνένωσης) είναι ότι εγκαταλείπουν τους τόπους που τους τίμησαν με τη ψήφο τους και έρχονται στην πρωτεύουσα τη ΛΑΡΙΣΑ, ενώ εξακολουθούν να κατοικούν και να αντιμετωπίζουν τα ποικίλα προβλήματα των γενέτειρων τους και φυσικά το ότι ήταν φουλ ΠΑΣΟΚ και ως δήμαρχοι και τώρα. Τι τους κάνει όμως να έχουν αυτή την μετεξέλιξη; Ποια συμφέροντα γνωρίζουν εκ των έσω που τους μετατάσσει ως δημότες Λάρισας από τα χωριά που εκπροσωπούσαν παλιά;

Δεν γνωρίζουμε την αγάπη τους για την πόλη μας, γνωρίζουμε βέβαια την αγάπη τους για το ΠΑΣΟΚ του 4 % σήμερα και την αγάπη τους για τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Έκτορα Νασιώκα που αποπειράθηκε μαζί με το Φλωρίδη ( έρχεται και αυτός ο Πασοκτζής Λάρισα ) να ανατρέψει το Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου από το 2010 ( άρε Έκτορα σε παρέσυραν τότε και παραιτήθηκες ).

Θα τους πούμε εμείς ότι ο λαός ξέρει να θυμάται και ξέρει να τιμωρεί στην κάλπη.   

Προηγούμενο άρθρο Αρχαιρεσίες-αποτελέσματα στην Κίνηση Πολιτών Δανειοληπτών
Επόμενο άρθρο Ο Σύλλογος Αργυροχρυσοχόων & Ωρολογοποιών δίνει αίμα