Στον Ιατρικό Σύλλογο ο Ντ. Διαμάντος


Τον Ιατρικό Σύλλογο Λάρισας επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Λάρισας Ντίνος Διαμάντος, συνοδευόμενος από τους γιατρούς Σπύρο Γκολφινόπουλο, Γιάννη Παγίτσα, Αθανάσιο Ξηρομερίτη, Στέλιο Καρβελά, Μάριο Ξηρομερίτη και τις κες Μαρία Νούσια-Παγίτσα και Λένα Γκουσιάρη.

Ο Πρόεδρος του ΙΣΛ Ντίνος Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε εκτενώς σε ζητήματα του Ιατρικού κλάδου και του τομέα Υγείας. Παρών ήταν και ο Γραμματέας Βασίλης Πινακάς.

Κατά συνέπεια, δεν ήταν μία απλή εθιμοτυπική αλλά μία ουσιαστική συνάντηση.

Προδιαγράφοντας έτσι, μία διαρκή συνεργασία με το Νέο Δήμο και τη Νέα Λάρισα στα πλαίσια μίας Νέας Δημοτικής Πολιτικής για την Υγεία.

Εντοπίσθηκαν στα πλαίσια της συζήτησης δύο «υγειονομικές βόμβες». Αυτή των ανασφάλιστων πολιτών και αυτή των δημοσίων σωφρονιστικών ιδρυμάτων.

Άμεσα λοιπόν θα πρέπει σε συνεργασία με τον ΙΣΛ ο νέος Δήμος να προχωρήσει σε μία δυναμική πολιτική άσκησης των αρμοδιοτήτων του σε θέματα πρόληψης, ενημέρωσης και πρώτης φροντίδας.

Το νέο Δημοτικό σχέδιο υγείας της Νέας Λάρισας θα ανακοινωθεί άμεσα και θα δώσει την ευκαιρία στους πολίτες να αντιληφθούν ότι, πλέον, δεν θα αντιμετωπίζουν μόνοι τους το πρόβλημα με την υγειονομική φροντίδα αλλά, θα έχουν συμπαραστάτη το νέο Δήμο με άμεσους συνεργάτες τους γιατρούς της πόλης μας και προνομιακό συνομιλητή τον Ιατρικό Σύλλογο Λάρισας.

Προηγούμενο άρθρο Ανήλικοι ΡΟΜΑ έκλεψαν ράγες από τον ΟΣΕ
Επόμενο άρθρο Δήλωση Καραλαριώτου για το κύπελλο της ΑΕΛ