Εκλογές στη κίνηση πολιτών Δανειοληπτών


Σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 5 Απριλίου 2014 και ώρα 10 πμ θα πραγματοποιηθούν οι αρχαιρεσίες -εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου της οργάνωσής μας με την επωνυμία ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ στα γραφεία του συλλόγου μας.

Η ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ είναι επίσημα αναγνωρισμένος σύλλογος με την υπ’ αρ. 4236/2007 απόφαση του Μονομελές Πρωτοδικείου Αθηνών – εκούσια δικαιοδοσία έχει έδρα την Αθήνα , οδός Ραγκαβή 101 Γκύζη

και σκοπός του είναι

1.Η ανάληψη πρωτοβουλιών και δραστηριοτήτων για την ενημέρωση των δανειοληπτών και των ατόμων που επιθυμούν να δανειοδοτηθούν από οποιοδήποτε φορέα ή πρόσωπο για τις νόμιμες διαδικασίες που ισχύουν στην κατάρτιση των δανείων σύμφωνα με το Σύνταγμα της Ελλάδας, τους Ευρωπαϊκούς κανόνες και τους νόμους.

2.Ο εντοπισμός, η μελέτη και η από κοινού αντιμετώπιση των προβλημάτων που απασχολούν τους δανειολήπτες

3.Η ενημέρωση και ενεργοποίηση των πολιτών για τη διεκδίκηση των εξόδων προμήθειας δανείων που ενδεχομένως έχουν καταβάλλει στις τράπεζες που έχουν δανειοδοτηθεί.

4.Η προάσπιση, η διασφάλιση και η διεύρυνση των δικαιωμάτων του πολίτη-δανειολήπτη ενάντια στους καταχρηστικούς όρους που η κάθε τράπεζα επιβάλλει.

5.Η προστασία του καταναλωτή-δανειολήπτη από προϊόντα και υπηρεσίες που θέτουν σε κίνδυνο την υγεία και την ασφάλεια του ή προσβάλλουν την αξιοπρέπεια και την αισθητική του.

 

Προηγούμενο άρθρο 42χρονος Σενεγαλέζος πουλούσε μαιμού αθλητικά
Επόμενο άρθρο Αναγκαίο το Ορειβατικό Κέντρο στον Κοκκινοπηλό Ολύμπου