ΣΥΣΚΕΨΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ – ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ


 Η καλύτερη λειτουργία των Υπηρεσιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας και η άμεση και ουσιαστική εξυπηρέτηση των πολιτών, βρέθηκαν στο επίκεντρο της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου, στη Λαμία.

 Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Γενικός Διευθυντής Εσωτερικής Λειτουργίας, κ. Κωτούλας Δημήτριος, ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Διοίκησης, κ. Ντόβας Απόστολος, η Προϊσταμένη Διεύθυνσης Αστικής Κατάστασης και Κοινωνικών Υποθέσεων, κ. Καλατζή Βασιλική, ο Τμηματάρχης Τμήματος Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Νομικών Προσώπων Λάρισας, κ. Σάββας Κώστας, καθώς και οι προϊστάμενοι και τμηματάρχες των τμημάτων της Στερεάς Ελλάδας.

Σε σύντομη παρέμβαση της, η Γενική Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, κ. Καλλιόπη Γερακούδη ζήτησε από τα στελέχη της Διοίκησης να κινηθούν με γρήγορους ρυθμούς προκειμένου να λειτουργήσουν οι υπηρεσίες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ενώ τους υπενθύμισε ότι βασικό στοιχείο της λειτουργίας τους θα πρέπει να είναι η εξυπηρέτηση των πολιτών.

«Είμαστε εδώ προκειμένου να δίνουμε λύσεις και όχι να τις αποφεύγουμε», τόνισε η κ. Γερακούδη, ενώ υπογράμμισε ότι θα παρακολουθεί στενά τη λειτουργία των υπηρεσιών, την παραγωγικότητα και την αποτελεσματικότητα τους.

Προηγούμενο άρθρο Ροντούλης Αστ.: «Δημοτικές Κοινωφελείς Επιχειρήσεις»
Επόμενο άρθρο ΣΕΙΡΑ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ ΤΗΣ Γ.Γ. ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ – ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ