Θερμή ανταπόκριση Λαρισαίων για την ενίσχυση Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Συσσιτίου


Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Δήμου Λαρισαίων το πρωί της Κυριακής 23/3 οπότε και κατέκλυσαν τον κινηματογράφο «VictoriaCinemas» στη φιλανθρωπική προβολή της παιδικής ταινίας «Ψυχρά και Ανάποδα».

Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν τη βραβευμένη με Όσκαρ ταινία ενώ παράλληλα έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης προς τους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα διαβίωσης καταφέρνοντας να συγκεντρώσουν 182 κιλά τροφίμων μακράς διαρκείας, 130 τεμάχια ειδών πρώτης ανάγκης και 387 είδη ένδυσης και υπόδησης, τα οποία και θα διατεθούν για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Συσσιτίου.

Ταυτόχρονα όμως δίδαξαν με τον καλύτερο τρόπο, μέσα από το παράδειγμά τους, τη σημασία της προσφοράς και της αλληλοβοήθειας στα παιδιά τους. Έρευνες εξάλλου έχουν δείξει πως η συμμετοχή σε δράσεις υποστήριξης όσων χρειάζονται βοήθεια ενισχύει σημαντικά την αυτοεκτίμηση των παιδιών ενώ συμβάλλει στην κοινωνικοποίηση τους και στην ανάπτυξη χρήσιμων κοινωνικών δεξιοτήτων.

Για την επιτυχή έκβαση της εκδήλωσης συνέβαλλαν τα μέγιστα ο κινηματογράφος «VictoriaCinemas» καιη εταιρία «Carlina» (Νικόλαος και Ιωάννης Καρλής ΟΕ).

Προηγούμενο άρθρο Σοβαρός τραυματισμός 17χρονου σε τροχαίο
Επόμενο άρθρο Περιοδείες στελεχών του ΚΚΕ στη Λάρισα