Ο Τ. Τσιαπλές για τη στέγαση του 1ου ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής


Η Λαϊκή Συσπείρωση, υποστηρίζει ότι πρέπει να δοθεί ουσιαστική λύση στο ζήτημα της στέγασης των δομών του 1ου ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής στο παράρτημα του ΑΡΙΣΤΕΑ στη Γιάννουλη, χωρίς να αναγκαστεί να μετακομίσει, αλλά και στις ανάγκες στέγασης του υπηρεσιών του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Η απόφαση της Διοίκησης του Κ.Κ.Π.Π.Θ, που ζητά να εκκενώσει το 1ο ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής τους χώρους του αμφιθεάτρου και του ισογείου του κτιρίου στη Γιάννουλη, όπου χρησιμοποιεί για διάφορες δραστηριότητες του, δεν έρχεται το πρόβλημα, αλλά επιβαρύνει περαιτέρω την ήδη άσχημη κατάσταση που επικρατεί στη συγκεκριμένη δομή. Σημειωτέον πως το πάγιο αίτημα για δημιουργία αντίστοιχης κτιριακής υποδομής που να καλύπτει τις ανάγκες των παιδιών παραπέμπεται εδώ και χρόνια στις καλένδες.

Έτσι η όποια στέρηση χώρων θα έχει συνέπειες και επιπτώσεις στα ίδια τα παιδιά και στην εκπαιδευτική τους διαδικασία.

Ειδικά σε μια περίοδο που οι λαϊκές οικογένειες δοκιμάζονται από την ανεργία, τα χαράτσια, τη φορολογία, τη μείωση των προνοιακών παροχών.

Στη βάση των ανωτέρω είναι δικαιολογημένη η αντίδραση των γονιών απέναντι σ’ αυτή την απόφαση.

Η Λαϊκή Συσπείρωση ζητά να ανασταλεί και να μην εφαρμοστεί η απόφαση του Δ.Σ. του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Θεσσαλίας και να άμεσα να δρομολογηθεί η επίλυση του κτιριακού προβλήματος.

 

Προηγούμενο άρθρο Σύλληψη 35χρονου με κάνναβη
Επόμενο άρθρο Yποβολή δηλώσεων εφαρμογής για τη νέα πενταετία Βιολογικής Γεωργίας