Eπίσκεψη του υπ. Δημάρχου Λαρισαίων Γ. Μπαρτζώκη στην Α’ ΔΟΥ


Ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων της δημοτικής παράταξης «ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΟΛΗΣ» Γιώργος Μπαρτζώκης , ο υπεύθυνος προεκλογικού αγώνα Γιώργος Αγγέλης καθώς και στελέχη της παράταξης επισκέφτηκαν τα γραφεία της Α΄ Δ.Ο.Υ. Λάρισας και είχαν συνάντηση την Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014 και ώρα 13:00 μ.μ. με τον Διευθυντή της κ. Μπαλμπούζη , όπου συζήτησαν φορολογικά θέματα των Λαρισαίων δημοτών .

Συγκεκριμένα ο κος Μπαρτζώκης ζήτησε να αλλάξει το νομοθετικό καθεστώς για την ρύθμιση των οφειλών των Λαρισαίων και να αυξηθούν οι δόσεις φορολογούμενων από 12 σε 40 για να αποπληρώνουν τα χρέη τους σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Επίσης ζήτησε να μην ασκούνται όλα τα καταδιωκτικά μέσα αμέσως με το που βεβαιώνονται οι οφειλές προς τη Α’ ΔΟΥ και να καθυστερεί η λήψη τους.

Ο κος Διευθυντής πληροφόρησε τον υποψήφιο Δήμαρχο ότι λόγω φόρτου εργασίας, οι χιλιάδες φάκελοι οφειλών βρίσκονται στοίβα στο δικαστικό τμήμα της ΔΟΥ έως το ταβάνι και δεν είναι δυνατόν να εκπληρωθούν σύντομα.

Σε ερώτηση του κ. Μπαρτζώκη να πληροφορηθεί πόσοι Λαρισαίοι φορολογούμενοι δημότες οφείλουν προς την Α’ ΔΟΥ και πόσοι υπόκεινται ποινικής δίωξης λόγω των χρεών τους, ο κος Διευθυντής δεν έδωσε σαφέστατη απάντηση λόγω έλλειψης τεχνογνωσίας, όπως είπε .

Τέλος δεν δέχτηκε να βγει φωτογραφία με το κλιμάκιο της Ταυτότητα Πόλης και τον υποψήφιο Δήμαρχο χωρίς να δικαιολογεί την στάση του αυτή , όταν πολύ περισσότερο εκπροσωπεί ένα δημόσιο φορέα που είναι στην συνείδηση του μέσου Λαρισαίου πολίτη ως φορομπηχτικός και πιεστικός και γι’ αυτό λυπούμαστε πολύ.

Προηγούμενο άρθρο Σύσκεψη και εκδρομή από το ΕΚΝΛ
Επόμενο άρθρο Νέα Συμφωνία της Πειραιώς για Συμβολαιακή Γεωργία στoν αραβόσιτο με την εταιρία «Γκούμας Ο.Ε.»