Οι καλύτερες προσφορές «τρέχουν» στη Λάρισα


Με αφορμή τους Αγώνες Δρόμου 5 και 10 χλμ. RUN GREECE – Λάρισα η WIND, χορηγός της διοργάνωσης, «ντύνει» την πόλη στα γαλάζια και «τρέχει» με μοναδικές προσφορές.

Οι προσφορές ισχύουν αποκλειστικά στα καταστήματα WIND της πόλης της Λάρισας και απευθύνονται σε όλους μέχρι και τις 19 Απριλίου. Αναλυτικότερα:

Για όσους επιθυμούν να κάνουν σύνδεση με συμβόλαιο, η WIND προτείνει:

Σύνδεση στο πρόγραμμα W, που προσφέρει τα πάντα, απεριόριστα προς όλους, μόνο με 39,90€ /μήνα από 60€. Το W προσφέρει απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς ΟΛΑ τα δίκτυα, απεριόριστα SMS προς ΟΛΑ τα δίκτυα και απεριόριστα MB για χρήση mobile internet από το κινητό (ισχύει πολιτική ορθής χρήσης).

Εναλλακτικά, σύνδεση στο πρόγραμμα WIND to all 40 μόνο με 29,90€ /μήνα από 40€ που προσφέρει 500 λεπτά χρόνο ομιλίας προς ΟΛΑ τα δίκτυα, 50 SMS προς ΟΛΑ τα δίκτυα και 500 MB για χρήση mobile internet.

Ειδική προσφορά ισχύει για τη σταθερή τηλεφωνία αλλά και τα συνδυαστικά πακέτα κινητής, σταθερής και ίντερνετ. Συγκεκριμένα:

Για κάθε νέα σύνδεση σταθερής τηλεφωνίας στο πρόγραμμα WIND double play, ισχύει η ειδική τιμή 20€ / μήνα από 40€ για απεριόριστο Internet έως 24 Mbps, απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις και δωρεάν 300’/μήνα προς όλα τα ελληνικά κινητά.

Το WIND one που συνδυάζει κινητής, σταθερής και ίντερνετ σε ένα πρόγραμμα μόνο με 29,90€/ μήνα από 64,90€.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν ένα από τα καταστήματα WIND στην πόλη της Λάρισας. *Ελευθερίου Βενιζέλου 69, *Ασκληπιού 36, *Κούμα 10

Οι Αγώνες 5χλμ., 10 χλμ. και Παιδιών, RUN GREECE Λάρισα θα διεξαχθούν την Κυριακή 30 Μαρτίου στο κέντρο της πόλης. Για συμμετοχή και περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε το  www.run-greece.gr

Προηγούμενο άρθρο Αυτοκίνητο παρέσυρε 43χρονο πεζό
Επόμενο άρθρο H Λαϊκή Συσπείρωση για τις θέσεις της για την αντισεισμική προστασία