Παράταση προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής ανέργων στο επιδοτούμενο πρόγραμμα ΤΟΠΣΑ «Εcoδέλτα»


Παρατείνεται έως τις 21.03.2014 η διαδικασία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο επιδοτούμενο πρόγραμμα «Εcoδέλτα» των ενδιαφερόμενων ανέργων κατά προτεραιότητα των Δήμων Τεμπών και Αγιάς. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα πλέγμα δράσεων που αφορούν στην επιλογή, κατάλληλη προετοιμασία, κατάρτιση, επιμόρφωση, συνεχή επαγγελματική καθοδήγηση, ολοκληρωμένη συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη 80 ανέργων με σκοπό την επαγγελματική τους δραστηριοποίηση σε επαγγέλματα που αναδεικνύουν και αξιοποιούν τα μοναδικά περιβαλλοντικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά της περιοχής, της σύγχρονης αλλά και της αρχαίας πολιτισμικής της κληρονομιάς.

Το πρόγραμμα υλοποιεί η Α.Σ. «Δίκτυο Eco-Δέλτα» που απαρτίζεται από τους φορείς: ΔΗΜΟΣ Τεμπών, Δήμος Αγιάς, Αξιοποίηση Δημοτικής Ακίνητης Περιουσίας Αγιάς Α.Ε., AGG ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΕΕ Α.Ε, με συντονιστή εταίρο της Α.Σ. τη BEEGROUP Α.Ε.

Για την υποβολή των αιτήσεων καθώς και για κάθε πληροφορία σχετική με το πρόγραμμα «Ecoδέλτα», οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στη BEEGROUP Α.Ε., Παλαιολόγου 19, έναντι σταθμού ΟΣΕ, Λάρισα, τηλ. 2410-554045, ή να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του έργο www.ecodelta.gr

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν :

  • Άνεργοι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα Ανεργίας του ΟΑΕΔ

  • Νέοι επιστήμονες με ασφάλιση σε επαγγελματικό ασφαλιστικό φορέα και έναρξη επαγγέλματος από 2-1-2011 και μετά

  • Ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ με χαμηλά εισοδήματα

Η πράξη «ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΥΘΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΕΛΤΑ ΠΗΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ», υλοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης 7: «Τοπικά Σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας» της Κατηγορίας Παρέμβασης 1: «Ενεργητικές Πολιτικές Απασχόλησης» του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 7: «Διευκόλυνση της πρόσβασης στην Απασχόληση στις 8 περιφέρειες σύγκλισης», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013» που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).

 

Προηγούμενο άρθρο Ενημέρωση παραγωγών για επιβλαβή οργανισμό σε ελιές και αμυγδαλιές
Επόμενο άρθρο Ρένα: «Μαζί θα συνεργαστούμε για να αναζωογονήσουμε το εμπόριο στην πόλη μας»