Κοινό ψηφοδέλτιο των κεντρώων, κεντροδεξιών δυνάμεων στο Δήμο Λαρισαίων


Παρατηρούμε ότι σ’ αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές έχει διαμορφωθεί ένα πάζλ υποψηφιοτήτων για το Δήμο Λαρισαίων που δεν έχει προηγούμενο ποτέ στην ιστορία της πόλης μας, με συνολικά 7 υποψηφίους να προτίθεται να διεκδικήσουν την ψήφο των Λαρισαίων δημοτών. Ειδικότερα όμως από το χώρο του κέντρου και της ευρύτερης κεντροδεξιάς υπάρχουν 4 ικανά στελέχη και υποψήφιοι που ξιφουλκούν μέσα στον αγώνα της οριακής επικράτησης τους σ’ ένα κοινό χώρο δεξαμενής ψήφων που εμπλουτίζεται πάντως σε κάθε εκλογική αναμέτρηση. Είναιη κίνηση του Ντίνου Διαμάντου , ο οποίος μπορεί να έχει διαγραφεί από την ΝΔ που εκφράζει το μεγάλο κεντροδεξιό χώρο και στηρίζεται σε δεξιογενείς δυνάμεις και μερικούς που ανεξαρτητοποίηθηκαν από το παλιό σκληρό Πασοκ των εμπόρων της Λάρισας , η κίνηση της Ρένας Καλαραριώτου που μετά το σοκ της μη στήριξης της από την Νέα Δημοκρατία ψάχνει νέα στελέχη από το κύκλο της περιφέρειας αμφίβολό αν τα βρει, η δική μας η «Ταυτότητα Πόλης» μίας ανεξάρτητης κεντρώας παράταξης βγαλμένης από τα σπλάχνα των ενεργών πολιτών Λάρισας και φυσικά η παράταξη του δημάρχου Κώστα Τζανακούλη που είναι για πέμπτη φορά υποψήφιος που όμως δεν έχει εξαγγείλει χρόνο για τις διαδικασίες διαδοχής της ηγεσίας της πόλης μας θα αντιμετωπίσει πολύ μεγάλες δυσκολίες για την επανεκλογή του .

Κατά τη γνώμη μου είναι πολλά και όλα κινούνται στον ίδιο ιδεολογικό προγραμματικό λόγο

Α)της σύμπραξης του δημοτικού με τον ιδιωτικό τομέα,

Β)της άσκησης κοινωνικής πολιτικής με χορηγίες -βοήθεια ιδιωτικών επιχειρήσεων,

Γ)της έναρξης μεγάλων κυκλοφορικών έργων και

Δ) της εύρεσης εργασίας για τους δημότες Λάρισας.

Σήμερα υποβάλω στην κοινωνία μία ανοικτή πρόταση για την ένωση των τεσσάρων υπαρχόντων συνδυασμών από τον χώρο του κέντρου και της κεντροδεξιάς και ζητώ από τους κ.κ. Διαμάντο, Τζανακούλη και Καραλαριώτου, να καθίσουν στο τραπέζι του διαλόγου προκειμένου ο ευρύτερος πολιτικός χώρος να εκπροσωπηθεί μ’ έναν και μοναδικό συνδυασμό τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές που θα περιέχει κοινή ονομασία και πρόσωπα και τους υπάρχοντες τέσσερεις.

Η επιλογή του επικεφαλής για εμένα είναι δευτερευούσης σημασίας και προσωπικά εγώ δεν θα σταθώ εμπόδιο στην επίτευξη της συμφωνίας ,προερχόμενος στον διάλογό χωρίς προαπαιτούμενα και προκαταλήψεις.

Η Λάρισα μας ενώνει όλους και δεν μας χωρίζει.

Προηγούμενο άρθρο Κακοποίηση ζώων στο Καρναβάλι Τυρνάβου - Επιστολή των Αδέσποτων Εθελοντών Λάρισας προς τον Δήμαρχο
Επόμενο άρθρο Βραδιά «Ρετρό» από τη Μικτή Χορωδία Δήμου Ελασσόνας