Ειδική συνεδρίαση για τα μέλη της νεοεκλεγείσας Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ


Σε ειδική συνεδρίαση καλούνται τα μέλη της νεοεκλεγείσας Αντιπροσωπείας του Τμήματος Κ & Δ Θεσσαλίας του ΤΕΕ, προκειμένου να αναδείξουν τα νέα όργανα διοίκησης. Συγκεκριμένα για την εκλογή προεδρείου της Αντιπροσωπείας, των 9 μελών της Διοικούσας Επιτροπής και εν συνεχεία προέδρου, αντιπροέδρου και γεν. γραμματέα της Δ. Ε. του Τμήματος.

Η συνεδρίαση έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου ώρα 8 μμ στα γραφεία του ΤΕΕ στη Λάρισα και για την διεξαγωγή της απαιτείται απαρτία των δύο τρίτων (2/3) του όλου αριθμού των μελών της Αντιπροσωπείας. Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί, η Αντιπροσωπεία θα συνεδριάσει την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου την ίδια ώρα στον ίδιο χώρο, οπότε αρκεί η παρουσία πάνω από το μισό του αριθμού των μελών της.

Σύμφωνα με τα οριστικά αποτελέσματα των πρόσφατων εκλογών στο ΤΕΕ, στην 60μελή Αντιπροσωπεία του Τμήματος Κ & Δ Θεσσαλίας εκλέγονται:

– Από την παράταξη «Μαζί για το ΤΕΕ-ΔΚΜ-Συνεργαζόμενοι», οι: Γιάννης Βαρνάς, Γιώργος Καρτσαφλέκης, Δημ. Χύτας, Κων. Κουλώτσιος, Νίκος Παπαγεωργίου, Βασίλης Γερογιάννης, Ελένη Σταυροθεοδωρου, Ανδρομάχη Μπόκαρη, Ευαγγ. Κόκκαλης, Ιωαν. Μαρκατάς, Ευαγγ. Λάιος, Αλεξ. Σουφλιάς, Δέσποινα Φυτιλή, Δημ. Σπανός, Άννα Αγορογιάννη, Ελένη Αγγέλη, Θωμάς Μπαγιάρας, Κων. Γαβριάς, Χρ. Κουτάκος (από τη Λάρισα), Βασίλης Τσιώνας, Μαρία Αναστασοπούλου, Μαρία Κατσιφού, Μάρθα Δαλαμάγκα, Ευαγγ. Λιούτας, (Καρδίτσα), Γιώργος Μητσιούλης, Νίκος Λύχος, Νίκος Λιάκος, Σωτ. Χρισταντώνης(Τρίκαλα).

– Με την Αριστερή Συμπαράταξη Ανατροπής οι: Λουκία Παρασκευοπούλου, Γιώργος Γκόγκος, Νίκος Μεταξάς (από τη Λάρισα), Χρήστος Βαρελάς, Δημ. Τσουπαρόπουλος (Καρδίτσα), Νικολέτα Σαλιάχη, Κρύος Παναγιώτης (Τρίκαλα).

-Από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη Μηχανικών οι: Δημήτρης Τάχος, Κώστας Τσαλαπόρτας, Νίκος Μίχος, Ευαγγ. Ηλιάδης, Ελένη Μπακούλα (από τη Λάρισα), Δημ. Κουτρομάνος, Ιωαν. Αρσενίου (Καρδίτσα).

-Από την παράταξη Ενεργοί Μηχανικοί οι: Σταμούλω Τζιώλη, Θεόδωρος Τζιώκας, Ιωαν. Τριγώνης, Νίκος Τρίμμης, Απ. Ντέρης, Ορ. Μουστακίδης (από τα Τρίκαλα).

– Με την ΕλΕΜ-Ελεύθεροι Επαγγελματίες Μηχανικοί οι: Κώστας Ιακωβάκης, Ζωή Λαχανά, Λιάνα Αθανασίου, Νίκος Γκουργκουλιας, Τσάλμα Αφροδίτη (Λάρισα).

– Από την Πανεπιστημονική Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών οι: Βασίλης Λαζαρίδης, Γιάννης Παναγιώτου (Λάρισα), Βασίλης Ελευθερίου, Βάιος Ελευθερίου (Καρδίτσα), Ντούβλης Γιώργος (Τρίκαλα).

– Με τους Μηχανικούς της Εκπαίδευσης οι: Δημήτρης Γάτσιος (Λάρισα), Αθ. Βράντζας, Νικ. Κομματας (Τρίκαλα).

*Στην κεντρική Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ από το Τμήμα Κ&Δ Θεσσαλάις εκλέγονται οι εξής έξι: Από την ΔΚΜ Ανανέωση Πρωτοπορία εκλέγονται οι Χρήστος Παληός και Θόδωρος Κακαρδάκος. Από την Δημοκρατική Συμπαράταξη ο Νίκος Μίχος, από την Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία ο Βάιος Βαρελάς, ο Κώστας Ιακωβάκης από την ΕλΕΜ και ο Βασίλης Λαζαρίδης από την Πανεπιστημονική.

* Για το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Τμήματος Κ&Δ Θεσσαλίας, προηγούνται σε σταυρούς και εκλέγονται οι: Απόστολος Βαρνάς και Ευαγγελία Κωφού από την παράταξη «Μαζί για το ΤΕΕ-ΔΚΜ-Συνεργαζόμενοι», Χρήστος Λυτροκάπης από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, Βάιος Βαρελάς από την Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία και Γκένα Ευτυχία από την Πανεπιστημονική. Οι αντίστοιχοι αναπληρωματικοί κατά σειράν είναι οι: Δημ. Στραφιώτης, Αθανασία Πετροπούλου, Λάμπρος Μόσιαλος, Κώστας Μίχης και Γιώργος Θάνος.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Μάξιμος: Η επιτυχία του οικονομικού προγράμματος θα επιτρέψει πιο ουσιαστική στήριξη των αγροτών
Επόμενο άρθρο Στηρίζω τους ανεξάρτητους υποψήφιους συμβούλους