Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η Ακαδημία του Προμηθέα Λάρισας


Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε στις αθλητικές εγκαταστάσεις DaLuz η Ακαδημία του Προμηθέα Λάρισας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα μίνι απολογισμό της φετινής αγωνιστικής χρονιάς από τον υπεύθυνο της Ακαδημίας του Προμηθέα Βαγγέλη Στεφανή, που στη συνέχεια αναφέρθηκε συνοπτικά στον προγραμματισμό για το υπόλοιπο της χρονιάς, που περιλαμβάνει -εκτός των αγωνιστικών υποχρεώσεων στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΛ- τη συμμετοχή τμημάτων της Ακαδημίας σε τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου στην Ελλάδα την περίοδο των διακοπών του Πάσχα και στο εξωτερικό την περίοδο του καλοκαιριού.

Στη συνέχεια την εκδήλωση χαιρέτισε ο Πρόεδρος της Α.Ε.Λ. «Προμηθέας» Σωτήρης Σουλούκος, ο οποίος αναφέρθηκε στη λειτουργία της Ακαδημίας και στα ενθαρρυντικά μηνύματα που δίνουν τόσο οι γονείς των παιδιών όσο και οι ίδιοι οι μικροί ποδοσφαιριστές που αθλούνται στην Ακαδημία, ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία και στους προπονητές όλων των τμημάτων για την πολύτιμη συνεισφορά τους στο οικοδόμημα που λέγεται «Προμηθέας».

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε επίσης στη συνεργασία του Προμηθέα με την ομάδα της ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου, που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής κατηγορίας, αγωνιζόμενη με αθλητές που γεννήθηκαν τα έτη 1996 και 1997, αλλά και στην ανδρική ομάδα της Ακαδημίας που συμμετέχει με ανάλογη επιτυχία στο πρωτάθλημα της Γ’ τοπικής κατηγορίας, αγωνιζόμενη με ακόμη μικρότερους αθλητές (γεννημένοι τα έτη 1997, 1998 και 1999).

Ευχάριστη νότα τέλος στην εκδήλωση έδωσε η ανάγνωση ενός ύμνου για τον Προμηθέα, που έγραψε ο μικρός ποδοσφαιριστής Θεόφιλος Συμεωνίδης, φιλοδοξώντας να μελοποιηθεί και στην επόμενη εκδήλωση της Ακαδημίας να παρουσιαστεί ίσως ως ο επίσημος ύμνος της ομάδας.

Η όμορφη εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της πίτας για την εφηβική, την παιδική και την προπαιδική ομάδα, καθώς και για τα γκρουπ των μικρότερων ηλικιών, που προπονούνται τόσο στο γήπεδο του Πλατυκάμπου όσο και στις αθλητικές εγκαταστάσεις DaLuz. Οι «τυχεροί» της ημέρας ήταν οι: Λαβαντσιώτης Λάμπρος, Κολοκυθόπουλος Παναγιώτης, Ζαρκαδής Γιάννης, Ζαχόπουλος Θάνος και η μικρή Καπητζίκα Ιωάννα. Οι τυχεροί έλαβαν ως δώρο την «Brazuca», την επίσημη μπάλα του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014, που θα γίνει φέτος το καλοκαίρι στη Βραζιλία.

Προηγούμενο άρθρο Νέες αίθουσες για το Γυμνάσιο-Λύκειο Πλατυκάμπου
Επόμενο άρθρο Συνελήφθησαν διακινητές και μετανάστες