Ολοκληρώνεται με το ελαιόλαδο η Δωρεάν Διανομή Τροφίμων από την Αντιπεριφέρεια Λάρισας


Με τη διανομή 70 τόνων ελαιολάδου που θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Πέμπτης στη Σκεπαστή Αγορά σε φορείς της Λάρισας, ολοκληρώνεται το Πρόγραμμα της Δωρεάν Διανομής Τροφίμων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων που υλοποίησε η Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας, μέσω της αρμόδιας Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής.

Οι 70 τόνοι ελαιολάδου έρχονται να προστεθούν στους 152 τόνους βασικών ειδών διατροφής, όπως ζυμαρικά, φέτα, γραβιέρα και κεφαλογραβιέρα, που διανεμήθηκαν ήδη μέσω του Προγράμματος σε 26.000 περίπου συμπολίτες μας μέσω 36 δικαιούχων φορέων.

Την ικανοποίησή της για την ολοκλήρωση του Προγράμματος εξέφρασε η κ. Καραλαριώτου επισημαίνοντας: «Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι που βασικά είδη διατροφής, πολύτιμα για το καθημερινό τραπέζι, έφτασαν στα χέρια των δικαιούχων. Με τη διανομή και του ελαιολάδου ολοκληρώνεται μια σημαντική προσπάθεια που έγινε από τους υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, προκειμένου είδη πρώτης ανάγκης να φτάσουν γρήγορα στους συμπολίτες μας που τα είχαν ανάγκη».

 

Προηγούμενο άρθρο Ετήσιο μνημόσυνο στα στρατιωτικά νεκροταφεία Λάρισας και Αγιάς
Επόμενο άρθρο Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας από την Δημοτική Χορωδία Ελασσόνας