Δήλωση Σακελάρη για το Μέγαρο Μουσικής


Την ημέρα που ο κ. Στουρνάρας από την μία πόρτα έδιωχνε αρνούμενος να δεχτεί τα αιτήματα τους, τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους της Χώρας από την άλλη αποφάσιζε να μετακυλήσει στους Έλληνες φορολογούμενους (οι μισοί πλέον είναι άνεργοι) μη εξυπηρετούμενα δάνεια 245 εκατομμυρίων του Μεγάρου Μουσικής που έχουν συναφθεί με την εγγύηση του ελληνικού δημοσίου.

Όταν οι επτά στους δέκα εμπόρους δεν μπορούν να πάρουν φορολογική ενημερότητα και να ανταπεξέλθουν στις βασικές τους ανάγκες, όταν νοσοκομεία κλείνουν και σχολεία συγχωνεύονται, όταν συντάξεις και μισθοί έχουν μειωθεί στο μισό και όσοι χρωστάνε έστω και λίγα ευρώ κινδυνεύουν να βρεθούν φυλακή στον βωμό του ”πρωτογενούς πλεονάσματος”, η Κυβέρνηση επιδεικνύει πλεόνασμα γαλαντομίας στις ”βδέλλες” του δημόσιου χρήματος που για δεκαετίες ζούνε εις βάρος της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτών πουλώντας πέριξ του Κολωνακίου και των Μεγάρων ”αέρα κοπανιστό”.

Τελικά στην Ελλάδα των μνημονίων ”λεφτά υπάρχουν” μόνο για τους ΜΕΓΚΑλοκαναλάρχες, τους μεγαλοεργολάβους των διοδίων και όλους εκείνους που στηρίζουν με μία παράξενη σιωπή, αυτή την σαθρή και επικίνδυνη για την χώρα και τους πολίτες της Κυβέρνηση.

Μιχάλης Σακελάρης

Μέλος Εκτελεστικής Επιτροπής

Ανεξάρτητων Ελλήνων

Προηγούμενο άρθρο Μαζική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Τσαριτσάνη
Επόμενο άρθρο Συνάντηση Χαρακόπουλου με εκπροσώπους αμπελουργών