Επίσκεψη του Συλλόγου Αργιθεατών στην αντιπεριφερειάρχη Ρένα Καραλαριώτου


Εθιμοτυπική επίσκεψη στην αντιπεριφερειάρχη Λάρισας κ. Ρένα Καραλαριώτου πραγματοποίησε το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Αργιθεατών Ν. Λάρισας «Ο Άγιος Νικόλαος»

Η πρόεδρος κ. Αθηνά Μαυραντζά, ο αντιπρόεδρος κ. Απ. Γούλας, η γ.γ. κ. Μαρία Μποτού και το μέλος κ. Κατερίνα Παπαϊωάννου, ενημέρωσαν την κ. Καραλαριώτου για τους σκοπούς και τις δράσεις του Συλλόγου, ενώ την προσκάλεσαν να παρευρεθεί και να απολαύσει παραδοσιακούς αργιθεάτικους σκοπούς και δρώμενα στην ετήσια εκδήλωση που διοργανώνει ο Σύλλογος τους.

Παράλληλα, εξήραν την άριστη έως τώρα συνεργασία που είχαν με την Αντιπεριφερειάρχη Λάρισας και ευχαρίστησαν θερμά την κ. Καραλαριώτου για το ενδιαφέρον και την έμπρακτη υποστήριξή της στους σκοπούς και τις δράσεις του συλλόγου Αργιθεατών.

Από την πλευρά της, η αντιπεριφερειάρχης εξήρε το σημαντικό έργο που επιτελεί ο Σύλλογος για τη διαφύλαξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και τη μεταλαμπάδευσή της στις επόμενες γενιές και τόνισε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό του Συλλόγου.

Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Αργιθεατών συνόδευε και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Χρ. Καλομπάτσιος.

Προηγούμενο άρθρο Ημερίδα για τις εξελίξεις στην Κοινή Αγροτική Πολιτική 2014- 2020
Επόμενο άρθρο Διόρθωση και τροποποίηση του ΓΠΣ του Δήμου Νίκαιας