Σύσκεψη σε Πλατύκαμπο, τρακτέρ σε Τούμπα και Αγιά


Η ΕΟΑΣΝΛ χαιρετίζει τους εκατοντάδες αγρότες του Νομού Λάρισας που έχουν συγκεντρώσει τα τρακτέρ τους στις πλατείες των χωριών συμμετέχοντας στην πανελλαδική κινητοποίηση.
Απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους αγρότες και κτηνοτρόφους  να μπουν στον αγώνα ενισχύοντας τα τρακτέρ στις πλατείες και συγκεντρώνοντας τρακτέρ σε νέα χωριά.
Αγωνιζόμαστε για την επιβίωση μας, και αυτός ο αγώνας ειναι μονόδρομος. Οτι κατακτήσαμε ήταν αποτέλεσμα σκληρών πολυήμερων αγώνων και μπλόκων, δεν μας χάρισαν τίποτα.
Μπορούμε και τώρα, με την μαζική συμμετοχή, την αποφασιστικότητα τον συντονισμό σε πανελλαδικό επίπεδο και τον κοινό αγώνα  με τους εργαζόμενους και τους αυτοαπασχολούμενους να έχουμε αποτελέσματα.
 Για την καλύτερη οργάνωση της κινητοποίησης ο Αγροτικός Σύλλογος Πλατυκάμπου καλεί σε σύσκεψη τους αγρότες της περιοχής την Κυριακή 26 Ιανουαρίου και ώρα 6.30 το απόγευμα στην αίθουσα του Συνετεαιρισμού στον Πλατύκαμπο.
Την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 10 το πρωί οι αγρότες του Τυρνάβου συγκεντρώνουν τα τρακτέρ στην περιοχή ΤΟΥΜΠΑ όπως αποφασίστηκε σε χθεσινή μαζική σύσκεψη.
Σε σύσκεψη αγροτών στην Αγιά αποφασίστηκε να βγουν τα τρακτέρ στις πλατείες των χωριών απο αύριο Κυριακή και να πραγματοποιηθεί αγωνιστικό συλλαλητήριο με τα αγροτικά μηχανήματα την Τρίτη 28 Ιανουαρίου και ώρα 11.30 το πρωί στην Κεντρικη Πλατεία της Αγιάς.
Συνεχίζουμε πιο δυνατά – Όλοι στους δρόμους!
Προηγούμενο άρθρο Η ΔΗΜΑΡ Λάρισας για τις αυτοδιοικητικές εκλογες
Επόμενο άρθρο Η Λάρισα τιμά τον Αλέκο Σακελλάριο