Το Σωματείο Ιδιοκτητών Γραφείων Τελετών Ελλάδος έκοψε την πίτα του


Το Σωματείο Ιδιοκτητών Γραφείων Τελετών Ελλάδος την Παρασκευή 17-1-2014, στο ξενοδοχείο IMPERIALPALACE στη Λάρισα έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του, την οποία ευλόγησε ο Πρωτοσύγκελος Λαρίσης και Τυρνάβου Π. Αχίλλειος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ,Δήμαρχος Λάρισας κ. Τσανακούλης Κων/νος, ο Βουλευτής Ν. Λάρισας κ. Κέλλας Χρ., ο Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσσαλίας κ. Σιδερόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Λάρισας κ. Μαμάκος, οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων Ν. Λάρισας κ. Αδάμ Δημήτριος και Ν. Μαγνησίας κ. Μπασδάνης Αριστοτέλης, ο Αντιπρόεδρος Ομοσπονδίας Ελλάδος κ. Λυρίτσης Δημήτριος, ο Νομικός Σύμβουλος κ. Νιζάμης Βασίλειος, καθώς και εκπρόσωποι Μελών μας απ όλη την Ελλάδα, όπου απεύθυναν χαιρετισμούς.

Ο Πρόεδρος του Σ.Ι.Γ.Τ Ελλάδος κ. Παναγιώτου Μιχάλης αναφέρθηκε στους στόχους και στις επιδιώξεις του Σωματείου.

Η βραδιά έκλεισε με την ομιλία του Γ.Γραμματέα του Σωματείου κ. Αγγελέτο

Νικόλαο που προανήγγελλε την ίδρυση σχολής Τελετών Επαγγελμάτων Κηδείας στην Θεσσαλία καθώς και το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επαγγελμάτων Κηδείας που θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο το φθινόπωρο του 2014.

Την όλη εκδήλωση επιμελήθηκε ο Δημοσιογράφος και Στρατηγικός Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων κ. Πλουμιστός Σταύρος.

Προηγούμενο άρθρο Ημερίδα με θέμα Καινοτόμες Εφαρμογές Επιχειρηματικότητας στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών
Επόμενο άρθρο Νέα πρόκληση για την Περιφέρεια Θεσσαλίας η επανεκκίνηση και η ολοκλήρωση των έργων ανασύστασης της λίμνης Κάρλας