Βραδιές γευσιγνωσίας σε Λάρισα και Τρίκαλα


Την ευκαιρία να απολαύσουν τα μοναδικά κρασιά της εταιρείας «Σεμέλη» κατά τη διάρκεια των βραδιών γευσιγνωσίας που πρόκειται να πραγματοποιηθούν σε Λάρισα και Τρίκαλα θα έχουν οι οινόφιλοι στις αντίστοιχες πόλεις.

Συγκεκριμένα, στις 23 Ιανουαρίου η «Σεμέλη» θα βρίσκεται στο εστιατόριο «Το Κατώγι» στα Τρίκαλα (Καραϊσκάκη 58, τηλ. 24310 20150 ) ενώ στις 24 Ιανουαρίου στο wine bar «Γρίλια» στη Λάρισα (Δευκαλίωνος 4, τηλ. 2410 257395). Οι γευσιγνωσίες θα δώσουν την ευκαιρία στο κοινό να ανακαλύψει τα μοναδικά χαρακτηριστικά των κρασιών και να τα απολαύσει με τη συνοδεία των προτεινόμενων πιάτων.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της βραδιάς γευσιγνωσίας στο wine bar «Γρίλια», οι πελάτες του γνωστού wine bar της πόλης θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν την Έκθεση Φωτογραφίας των δημιουργών Ιωάννας Παραβάλου και Μαριλένας Κατσίνη, η οποία περιλαμβάνει τριάντα έργα τυπωμένα σε καμβά ζωγραφικής από διάφορα μέρη της Ελλάδας. Η ευαίσθητη και διεισδυτική ματιά των δύο φωτογράφων κατορθώνει να αιχμαλωτίσει εικόνες και χρώματα, σκιές και φως και να αναδείξει χαρακτηριστικές λεπτομέρειες του τόπου μας. Φωτογραφίες τραβηγμένες με αγάπη και ταλέντο που δίνουν ένα πολύ ενδιαφέρον εικαστικό αποτέλεσμα για τον επισκέπτη.

Διάρκεια έκθεσης φωτογραφίας: 24 Ιανουαρίου – 2 Φεβρουαρίου 2014

WebSite: www.semeliwines.gr

Facebook:www.facebook.com/SemeliWines

Twitter:www.twitter.com/SemeliWines

Προς τους δημοσιογράφους:

Για περισσότερες πληροφορίες, αναλυτικό πρόγραμμα και φωτογραφικό υλικό επικοινωνήστε:

Πένυ Γεωργακοπούλου, Smart Ideas

210 3645777, 6944733044penny@smart-ideas.gr

Προηγούμενο άρθρο Χρήματα της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας για έργα στο Νομό
Επόμενο άρθρο Στη κατασκευή του δρόμου Κυψελοχώρι-Μακρυχώρι» Αγοραστός – Καραλαριώτου – Κολλάτος