Κοπή πίτας για την ΟΛΥΜΠΟΣ


Σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4-01-2014 η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση της κοπής πίτας της εταιρείας ΟΛΥΜΠΟΣ στην Λάρισα.

Στην εκδήλωση παρέστησαν όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρείας με τις οικογένειές τους.

Τον λόγο πήρε ο κ. Σαράντης Δημήτρης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο γεγονός ότι παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στην ελληνική αγορά, μέσω της δουλειάς και της διαρκούς επαγρύπνησης η ΟΛΥΜΠΟΣ κατάφερε να διατηρήσει σε σταθερά επίπεδα τον τζίρο του 2013 και ταυτόχρονα ο EBITDA αυξήθηκε με διψήφιο ποσοστό.

Επαγρύπνηση, υπευθυνότητα, σοβαρότητα και πίστη. Αυτοί ήταν κάποιοι από τους καθοριστικούς παράγοντες για την επιτυχία της εταιρείας η οποία αποτελεί την δικαίωση μιας σκληρής και συνεχούς προσπάθειας.

Κλείνοντας την ομιλία, δεν παρέλειψε βέβαια να ευχαριστήσει όλους τους εργαζομένους της εταιρείας, για τον αγώνα που έδωσε ο καθένας χωριστά από την δική του θέση ευθύνης έτσι ώστε η εταιρεία να μπορεί να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.

Στη συνέχεια, ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας όπου 8 τυχεροί εργαζόμενοι είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν από ένα φλουρί, αξίας 500€.

Προηγούμενο άρθρο Κακοποίησαν ηλικιωμένο για τον ληστέψουν
Επόμενο άρθρο Ορισμός προτεραιοτήτων για την περιφερειακή στρατηγική καινοτομίας RIS3