Ξεκινά το Σάββατο η έκθεση Γάμου «Εxpo Wedding»


Θεσμός έχει γίνει πλέον η έκθεση «Εxpo Wedding» η οποία θα πραγματοποιηθεί φέτος για 9η συνεχόμενη χρονιά στην Θεσσαλονίκη, στις 11, 12 και 13 Ιανουαρίου στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

Στην έκθεση , όπου αναμένονται πάνω από 6.000 επισκέπτες , συμμετέχουν περισσότερες από 90 επιχειρήσεις που προσφέρουν υπηρεσίες και αγαθά: οίκοι νυφικών, ανθοπωλεία, χώροι δεξιώσεων, φωτογράφοι, ταξιδιωτικά πρακτορεία χώροι δεξιώσεων και όλες οι επαγγελματικές δραστηριότητες που συνδέονται με αυτήν την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής μας!

Κατά την διάρκεια της έκθεσης, στο πρόγραμμα που σας επισυνάπτουμε, γίνονται και επιδείξεις νυφικών, σε styling Στέφανου Μάλαμα. Η Δούκισσα Νομικού θα είναι GUEST STAR ανάμεσα στα top models που θα φορέσουν νυφικά του οίκου νυφικών SPOSA MODA και θα τα παρουσιάσουν στην πασαρέλα την Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα εκδηλώσεων

Κληρώσεις με πολλά πλούσια δώρα, προσφορές και προνομιακές προτάσεις, περιμένουν όλους τους μελλόνυμφους από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ το Σάββατο και την Κυριακή & την Δευτέρα από τις 12 το μεσημέρι έως τις 8:30 το βράδυ.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310.253721

Προηγούμενο άρθρο Βρήκαν κάνναβη σε σπίτι 25χρονου Λαρισαίου
Επόμενο άρθρο 4.400 παραβάσεις σε όλη τη Θεσσαλία κατά την εορταστική περίοδο