Βαρυποινίτες των φυλακών Λάρισας συνελήφθησαν για εισαγωγή ηρωίνης


Συνελήφθησαν το πρωί της Τρίτης στη Λάρισα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, δύο άτομα, ένας 49χρονος ημεδαπός και ένας 56χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, έγκλειστοι του Σωφρονιστικού Καταστήματος Λάρισας, για κατοχή και εισαγωγή ναρκωτικών εντός των φυλακών.

Ειδικότερα, ο 49χρονος κρατούμενος είχε στην κατοχή του μία χάρτινη συσκευασία με ηρωίνη, βάρους (0,8) γραμμαρίων, την οποία παρέδωσε σε σωφρονιστικό υπάλληλο. Η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι ο 49χρονος κρατούμενος είχε προμηθευτεί την προαναφερόμενη ποσότητα ηρωίνης από τον 56χρονο αλλοδαπό, συγκρατούμενό του, ο οποίος επίσης συνελήφθη.

Οι συλληφθέντες παραμένουν έγκλειστοι στο Κατάστημα Κράτησης Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.

Σημειώνεται ότι ο 49χρονος εκτίει από (25-09-2009) ποινή κάθειρξης δεκαέξι ετών, επτά μηνών και είκοσι ημερών για σωματεμπορία σε βάρος ανηλίκου κατ’ επάγγελμα, απόπειρα κλοπής, αγορά, κατοχή και απόπειρα πώλησης ναρκωτικών ουσιών, ενώ ο υπήκοος Αλβανίας  εκτίει από (30-05-2002) ποινή ισόβιας κάθειρξης για εισαγωγή, κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών.

Προηγούμενο άρθρο Το 1ο Γυμνάσιο Λάρισας αναπαλαιώνεται με χρήματα που … κέρδισε μόνο του
Επόμενο άρθρο Νέα οδική σύνδεση μεταξύ Λάρισας- Τρικάλων