Υποβολή δηλώσεων εφαρμογής έτους 2012 για τη διετή παράταση της δράσης 1.1 ‘Βιολογική γεωργία’ του Μέτρου 2.1.4


Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ΠΕ Λάρισας ενημερώνει τους δικαιούχους διετούς παράτασης της δράσης 1.1 «Βιολογική γεωργία» του Μέτρου 2.1.4, ότι έχει τεθεί σε λειτουργία η εφαρμογή Οnline Καταχώρισης Δήλωσης Εφαρμογής. Η πρόσβαση στην εφαρμογή επιτυγχάνεται μέσω της διεύθυνσης: https://asp.dikaiomata.gr επιλέγοντας στη συνέχεια “Γεωργοπεριβαλλοντικές Ενισχύσεις – Είσοδος”.

Η διαδικασία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως τις 27 Ιανουαρίου 2014.

Μετά την ηλεκτρονική τους υποβολή, οι δηλώσεις εφαρμογής εκτυπώνονται από το πληροφοριακό σύστημα και διαβιβάζονται εντόςμηνός από την ημερομηνία ηλεκτρονικής τους υποβολής, με ευθύνη των ενδιαφερομένων πλήρως συμπληρωμένες και υπογεγραμμένες σε έντυπη μορφή, με τα συνυποβαλλόμενα παραστατικά, στους αρμόδιους Φορείς Υλοποίησης (Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνοτροφίας-ΔΑΟΚ), όπου και λαμβάνουν αριθμό πρωτοκόλλου της υπηρεσίας κατάθεσης.

Σε περιπτώσεις που ο παραγωγός δεν επιθυμεί να υποβάλλει ο ίδιος ηλεκτρονικά τη δήλωση εφαρμογής θα απευθύνεται στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Λάρισας για να παραλάβει το έντυπο της δήλωσης εφαρμογής, το οποίο εν συνεχεία υποβάλλει πλήρως συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην υπηρεσία, λαμβάνοντας υπηρεσιακό αριθμό πρωτοκόλλου. Στη συνέχεια, θα καταχωρείται και οριστικοποιείται η δήλωση εφαρμογής στο Πληροφοριακό Σύστημα όπου και θα λαμβάνει ηλεκτρονικό πρωτόκολλο.

Προηγούμενο άρθρο Υποβολή ενστάσεων για απειλούμενες φυλές αγροτικών ζώων
Επόμενο άρθρο Δηλώσεις συγκομιδής σταφυλιών οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου για το έτος 2013