Νέα Λάρισα: Ο Mr Jekyll και ο Mr Hyde…Δήμος Λαρισαίων


Την στιγμή που ο …«DR JEKYLL» Δήμος Λαρισαίων πανηγυρίζει μία πανελλαδική πρωτιά «επανασύνδεσης παροχής ρεύματος» (άγνωστο επτασφράγιστο μυστικό με ποιες προϋποθέσεις βέβαια, – για να μάθουν και άλλοι δημότες αν όντως ισχύει και για αυτούς, πριν απευθυνθούν στην συσταθείσα επιτροπή!), την ίδια ακριβώς στιγμή ο …«MR HYDE» Δήμος Λαρισαίων στέλνει ατομικές ειδοποιήσεις σε δημότες – προφανώς ακόμα και σε κείνους που… επανασυνδέθηκαν– για «ανείσπρακτα ΔΕΗ» – δημοτικά τέλη και φόρους που πιθανόν και εξαιτίας τους να διακόπηκε η παροχή ρεύματος- απειλώντας μάλιστα και σε λήψη των αναγκαίων νόμιμων μέτρων σε περίπτωση μη καταβολής.

Γιατί για όποιον έχει ανάγκη και τον επανασυνδέουν, ούτε τα χαράτσια χαρίζονται (βλέπε κράτος), ούτε τα δημοτικά τέλη και φόροι χαρίζονται (βλέπε Δήμος), ούτε και το ποσό του ρεύματος χαρίζεται αλλά, μεταφέρεται στους άλλους καταναλωτές για να το πληρώσουν !(βλέπε ΔΕΗ)

Δεν είναι βέβαια μόνο τα νοικοκυριά και οι οικιακές παροχές σε οργανωμένη απειλή από το κράτος, τις εταιρείες-παρόχους και το Δήμο.

Είναι και επαγγελματίες οι οποίοι, δεν φτάνει που στενάζουν από την διαρκή ύφεση και αναδουλειά και κάνουν τιτάνιο καθημερινό αγώνα για την επιβίωση και την αποφυγή του λουκέτου, έχουν από πάνω και την απειλή διακοπής αλλά, και μέτρων καταστολής από τον ίδιο τον Δήμο!

ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ:

Η περίοδος που διανύουμε θέλει ταχύτητα και υπευθυνότητα.

Οι πολίτες σε απόγνωση απαιτούν σεβασμό, κατανόηση και ρεαλιστικές αποφάσεις.

Αυτό που γίνεται σε οργανωμένες χώρες της Ευρώπης αλλά, και σε χώρες οι οποίες μας επιβάλλουν σήμερα «μνημόνια με ανηλεή λιτότητα και διαρκή ύφεση», δηλαδή, να απαγορεύεται η διακοπή παροχής ηλεκτρικής ενέργειας, φυσικού αερίου και νερού στα οικιακά τιμολόγια από το Νοέμβριο μέχρι και Απρίλιο να θεσμοθετηθεί και στην Ελλάδα!!!

Και επιπλέον, άμεσα να υπάρξει:

  1. Άμεση μείωση της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος

  2. Δυνατότητα καταβολής μηνιαίου παγίου (με ελάχιστο 50,0 ευρώ /μήνα) και στο τέλος του 12μηνου γίνεται η εκκαθάριση με δυνατότητα εφάπαξ πληρωμής ή και, διακανονισμού.

  3. Μείωση των Δημοτικών Τελών και Δημοτικών Φόρων με δυνατότητα καταβολής μηνιαίου παγίου και εκκαθάριση στο τέλος του 12μηνου με δυνατότητα εφάπαξ πληρωμής ή και, διακανονισμού.

Προηγούμενο άρθρο Με εντολή Μάξιμου: Εντατικοποίηση ελέγχων σε σφαγεία και κρεοπωλεία ενόψει εορτών
Επόμενο άρθρο Διεκδικήσεις του ΕΚΝΛ για τους ανέργους