Συνάντηση Σακελλάρη με το Δ.Σ. των Τριτέκνων Λάρισας


Επίσκεψη στα γραφεία του Συλλόγου τριτέκνων του νομού Λάρισας και συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου είχε κλιμάκιο στελεχών των Ανεξαρτήτων Ελλήνων αποτελούμενο από τους Μιχάλη Σακελάρη, Γιώργο Ακριβούλη, Θάνο Δασκαλόπουλο και Αντώνη Γκανάτσιο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα εγκάρδιο και θετικό κλίμα συνεπεία της ταύτισης απόψεων και των δύο πλευρών για τα μεγάλα και δισεπίλυτα προβλήματα που βιώνουν οι τρίτεκνες οικογένειες στην χώρα μας.

Τα στελέχη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων εξήραν την προσφορά των τριτέκνων στην Πατρίδα και δήλωσαν πως είναι ορατό δια γυμνού οφθαλμού πως η Κυβέρνηση εμπαίζει και εκδικείται τις τρίτεκνες οικογένειες. Η επίθεση στην μόνη ελπίδα της χώρας, στα παιδιά, με τη φορολόγηση και το τεκμήριο που βάζουν στην ελληνική οικογένεια που τόλμησε να κάνει παραπάνω από ένα, δυο η τρία παιδιά, είναι μια επίθεση την οποία δεν μπορούμε να την αποδεχθούμε ως Έλληνες πολίτες και ως Έθνος. Από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να στηρίξουμε την τρίτεκνη οικογένεια τόσο τοπικά στον νομό της Λάρισας όσο και με τις κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις του κινήματος μας σε εθνικό επίπεδο.

Από την πλευρά τους τόσο ο Πρόεδρος των τριτέκνων κ. Λεωνίδας Μουζήθρας όσο και τα μέλη του Δ.Σ τόνισαν τα εξής: Τα τελευταία χρόνια εξ αιτίας της δυσχερούς οικονομικής κατάστασης της χώρας μας, οι τρίτεκνες οικογένειες έχουν δεχθεί δυσανάλογα πολλαπλάσια βάρη, με αποτέλεσμα ελάχιστοι Έλληνες να εντάσσονται πλέον στις τρίτεκνες οικογένειες. Η πληθυσμιακή συρρίκνωση είναι εμφανέστατη. Το Δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας είναι ιδιαίτερα οξύ και αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα εθνικά προβλήματα του τόπου. Αν προσθέσουμε δε και την έλλειψη βασικών υποδομών, που ενδεχομένως θα ενθάρρυναν τη γονιμότητα, το δημογραφικό παίρνει τεράστιες διαστάσεις και θα αφήσει πίσω έρημα σπίτια, αγαθά και περιουσίες αλλά… όχι ανθρώπους.

Προηγούμενο άρθρο Κοινωφελής: Πως κατανέμονται οι τελευταίες θέσεις στο Νομό Λάρισας
Επόμενο άρθρο Συνελήφθη 26χρονος Πακιστανός για παρεμπόριο