Χριστουγεννιάτικη γιορτή από το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ


Το Πολυδύναμο Ψυχοδιαγνωστικό Κέντρο του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ σας καλεί στις 21 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 14:00 το μεσημέρι στην Πλατεία Ταχυδρομείου στη Λάρισα, μπροστά από το κτήριο της Ιατρικής Σχολής, στη Χριστουγεννιάτικη “ΕΞΟΔΟ” Κάλαντα του κόσμου με τη μπάντα δρόμου “ΚΡΟΥΣΤΟΦΩΝΟ”.

Το Πολυδύναμο Ψυχοδιαγνωστικό Κέντρο του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ προσφέρει σε εξωτερική βάση ολοκληρωμένη υποστήριξη σε εξαρτημένα άτομα που εμφανίζουν συγχρόνως και ψυχιατρική διαταραχή καθώς και στις οικογένειες τους, με στόχο τη συμβουλευτική, τη θεραπεία και την κοινωνική τους επανένταξη. Στο πλαίσιο του Πολυδύναμου Ψυχοδιαγνωστικού Κέντρου θα προσφέρονται επίσης αντίστοιχες υπηρεσίες για άτομα που είναι εξαρτημένα από το αλκοόλ και για τις οικογένειες τους.

Πιο αναλυτικά, στο Πολυδύναμο Ψυχοδιαγνωστικό Κέντρο εκτιμάται η λειτουργικότητα των ατόμων και ο βαθμός βαρύτητας των προβλημάτων τόσο της εξάρτησης από ουσίες όσο και της ψυχιατρικής διαταραχής και αξιολογείται συνολικά η κατάσταση τους με στόχο την συστηματικότερη και ολιστική αντιμετώπισή τους.

Το Πολυδύναμο Ψυχοδιαγνωστικό Κέντρο του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ στη Λάρισα λειτουργεί στη διεύθυνση Κύπρου 103 στον 2ο όροφο. Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2410 254597.

Το Πολυδύναμο Ψυχοδιαγνωστικό Κέντρο είναι μια καινούργια δομή του ΚΕΘΕΑ και ανήκει σε ένα δίκτυο 7 συνολικά ανάλογων δομών που δημιουργούνται από το ΚΕΘΕΑ σε ολόκληρη την Ελλάδα στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ (Ε.Π. “Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013”).

Προηγούμενο άρθρο Στη Λάρισα διεξήχθη το διασυλλογικό πρωτάθλημα σκάκι
Επόμενο άρθρο Στο δήμο Ελασσόνας οι αιτήσεις επανασύνδεσης του ηλεκτρικού