Ημερίδα για την υγιεινή και ασφάλεια στους εργασιακούς χώρους


Στις σημερινές συνθήκες που τα προβλήματα της ανεργίας, της ακρίβειας, των αλλεπάλληλων φορολογικών επιβαρύνσεων και χαρατσιών, έχουν πάρει εκρηκτικές διαστάσεις και αποτελούν τα βασικά ζητήματα που απασχολούν καθημερινά κάθε εργαζόμενο και την οικογένεια του, το πρόβλημα της υγιεινής, της ασφάλειας και των συνθηκών εργασίας δυστυχώς έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα, με τραγικές συνέπειες για τη ζωή και την υγεία των εργαζομένων!

Η Διοίκηση του Ε.Κ.Ν.Λ. θεωρώντας το θέμα αυτό εξίσου και ακόμα περισσότερο σοβαρό όσο και τα παραπάνω για την ποιότητα της ζωής των εργαζομένων, επιδιώκοντας να επαναφέρει στην επικαιρότητα και στην καθημερινή ενασχόληση τόσο των συνδικάτων όσο και των ιδίων των εργαζομένων ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΗΜΕΡΙΔΑ:

την ΠΕΜΠΤΗ 12-12-2013 ώρα 6.30 το απόγευμα στην αίθουσα του Ε.Κ.Ν.Λ (εργατικής πρωτομαγιάς 6 στο ισόγειο).

καλούνται να πάρουν μέρος, όλοι οι εκλεγμένοι συνδικαλιστές των πρωτοβάθμιων σωματείων της δύναμης του Ε.Κ.Ν. Λάρισας, οι εμπλεκόμενοι φορείς (ικα, επ. εργασίας), οι επιτροπές υγιεινής και ασφάλειας των εργαζομένων, καθώς και κάθε εργαζόμενος που θέλει να ενημερωθεί για το θέμα αυτό!

Το πρόγραμμα της ημερίδας είναι το παρακάτω:

6+30 μ.μ. Εναρκτήριος Χαιρετισμός εκ μέρους του Δ.Σ. από τονΡΙΖΟΥΛΗΚΩΣΤΑ μέλος της εκτελεστικής επιτροπής!

Θα ακολουθήσουν οι εισηγητές: 1) Ευη Γεωργιάδου μηχανικός ασφαλείας πρόεδρος σωματείου εργαζομένων στο ΕΛΥΝΙΑΕ. 2) ΒασίληςΌψιμοςεπιθεωρητής υγείας και ασφαλείας της εργασίας. 3) Παπάζογλου Χρήστος γιατρός εργασίας μέλος του Δ.Σ. του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου. Στη συνέχεια θα υπάρξει παρέμβαση της τοπικής υπηρεσίας του ΚΕΠΕΚ. Θα ακολουθήσουν ερωτήσεις –απαντήσεις και σύντομες

τοποθετήσεις των εκπροσώπων των εργαζομένων!

09+00μ.μ. λήξη εργασιών!

 

Για το Δ.Σ.

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ O Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΣΑΠΛΕΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΛΙΟΛΙΟΣ ΠΑΡΙΣ

Προηγούμενο άρθρο Προσπάθησε να κλέψει μηχανή και έκαψε 4 οχήματα
Επόμενο άρθρο Ο Μ. Χαρακόπουλος στο 5ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού