Με σιδερένιο λοστό άνοιγε καταστήματα 26χρονος Λαρισαίος


Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας εξιχνιάστηκαν μία περίπτωση κλοπής και μία απόπειρα από καταστήματα και συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής ως δράστης των κλοπών, από αστυνομικούς της ίδιας Υπηρεσίας, ένας 26χρονος ημεδαπός.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 26χρονος την 07-12-2013 το βράδυ και την 08-12-2013 τις πρώτες πρωινές ώρες διέπραξε μία περίπτωση κλοπής και μία απόπειρα από καταστήματα στην πόλη της Λάρισας, με τη χρήση σιδερένιου λοστού και συγκεκριμένα:

o       το βράδυ του Σαββάτου, εισήλθε σε κατάστημα ηλεκτρολογικού εξοπλισμού 53χρονης ημεδαπής, θραύοντας τον υαλοπίνακα με το λοστό, χωρίς να αφαιρέσει κάτι και
o       τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, εισήλθε σε κρεοπωλείο 47χρονου ημεδαπού με παρόμοιο τρόπο κι αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των τριάντα (30) ευρώ.

Το ύψος των υλικών ζημιών που προκάλεσε σε αμφότερα τα καταστήματα ανέρχεται στα (1.100) ευρώ συνολικά, ενώ στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό από το κρεοπωλείο, το οποίο κατασχέθηκε κι αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο του. Επιπλέον, κατασχέθηκε κι ο λοστός που χρησιμοποίησε ο 26χρονος.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λάρισας.

Προηγούμενο άρθρο Συνελήφθη 18χρονη με... μακρύ χέρι
Επόμενο άρθρο Προσπάθησε να κλέψει μηχανή και έκαψε 4 οχήματα