Yπεύθυνος Εμπόρων της δημοτικής παράταξης «Ταυτότητα Πόλης» ο Ρήγας Σπηλιώτης


Ανακοινώνεται ότι υπεύθυνος Εμπόρων που αποτελεί μία από τις 9 γραμματείες της δημοτικής παράταξης «Ταυτότητα Πόλης» αναλαμβάνει ο ΈμποροςΡήγας Σπηλιώτης

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Ονομ/νυμο: Σπηλιώτης Ρήγας

Ονομα πατέρα: Σιδέρης

Ονομα μητέρας: Αναστασία

Τόπος- έτος γέννησης: Λάρισα, 1952

Έχει ασκήσει εμπορία τροφίμων χονδρικής και λιανικής, με πρώτο κατάστημα στηΛάρισα στην οδό Φιλελλήνων 19 από το 1975. Η ‘’ΠΗΓΗ ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ’’ επρόκειτο για ένα πρότυπο για τη Λάρισα κατάστημα με delicatessen(Τυροκομικά προϊόντα παραγωγής οικογένειας Σπηλιώτη, αλλαντικά, σαλάτες παραγωγής μας) και συναφών προιόντων υψηλής ποιότητας και ιδιάζουσας εξυπηρέτησης.

Τα επόμενα χρόνια προστέθηκε ακόμη ένα κατάστημα 2ορόφων στη Λάρισα, οδό Υψηλάντου 51,το οποίο και εξυπηρετούσε εναν πολύ μεγάλο αριθμό πελατών εκτός κέντρου και φυσικά με προϊόντα της ποιότητας ‘’ΠΗΓΗ ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ’’.

Η ασχολία του επεκτάθηκε και σε είδη ζαχαροπλαστείου υψηλής ποιότητας, με δυο καταστήματα της εταιρίας ‘ZOOMSERIE’’ στη Λάρισα, η τα οποία και παραμένουν έως και σήμερα υπό νέα διεύθυνση.

Στη συνέχεια, δημιουργήθηκε μια πρότυπη μονάδα παραγωγής και μεταποίησης φυτικών ειδών ‘’ΜΑΝΩΛΙΑ’’ με πλήρη μηχανολογικό εξοπλισμό, με διανομή και πώληση σε πάνω απο 250 σημεία σε όλη την Ελλάδα.

Τέλος, τα τελευταία 3 χρόνια δημιούργησε μια Εισαγωγική Εμπορική Εταιρεία την Spiliotisimports

 Είναι έγγαμος με δυο παιδιά

Προηγούμενο άρθρο Σύλληψη 49χρονου στα Φάρσαλα για χρέη προς το δημόσιο
Επόμενο άρθρο Στο Κρίκκειο Ορφανοτροφείο Θηλέων στη Λάρισα οι νεολαία των ΑΝ.ΕΛ