Ο Μάξιμος για σενάρια αλλαγής πρωθυπουργού, ΔΗΜΑΡ και φόρο ακινήτων


Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος προσερχόμενος στην ημερίδα της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη για “μια εναλλακτική προσέγγιση στην αγροτική ανάπτυξη”, απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με τις αλλαγές που έχουν αποφασισθεί στο νομοσχέδιο για το φόρο ακινήτων, στο ενδεχόμενο επανόδου της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση και σε σενάρια αλλαγής πρωθυπουργού.

Συγκεκριμένα ο κ. Χαρακόπουλος δήλωσε :

Σε σωστή κατεύθυνση οι αλλαγές στο νομοσχέδιο για το φόρο ακινήτων

«Νομίζω ότι οι αλλαγές που έχουν δρομολογηθεί στο φόρο ακινήτων κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση, καθώς διευρύνεται η φορολογική βάση και μειώνεται ο φόρος που καλούνται να πληρώσουν όλοι».

Η κυβέρνηση στοχεύει σε ευρύτερες συναινέσεις

«Η ΔΗΜΑΡ έφυγε με τη θέληση της. Η κυβέρνηση, βεβαίως, στοχεύει σε ευρύτερες δυνατές συναινέσεις. Εξαρτάται από τη βούληση της ΔΗΜΑΡ και όσων βουλευτών αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα των στιγμών αν θα στηρίξουν την εθνική προσπάθεια της κυβέρνησης συνεργασίας, της κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά».

Σενάρια φαντασίας η αντικατάσταση του πρωθυπουργού

«Για όνομα του Θεού! Αυτά είναι φανταστικά σενάρια».

Προηγούμενο άρθρο Παράταση υποβολής δηλώσεων συγκομιδής σταφυλιών οινοποιήσιμων ποικιλιών
Επόμενο άρθρο Στην Καρδίτσα ο Σύλλογος Φίλων Ιαπωνικού Καράτε Στεφανοβικείου – Συμμετείχε στο 9ο Κύπελλο Εγχρώμων & Μαύρων Ζωνών