Αειφόρος Αγροτική Παραγωγή και Διαχείριση Περιβάλλοντος


Ο Γεωπονικός Σύλλογος Ν. Λάρισας, το Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής & Αγροτικού Περιβάλλοντος και  ο Διευθυντής του προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σας διοργανώνει την παρουσίαση του νέου προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο:  «Αειφόρος Αγροτική Παραγωγή και Διαχείριση Περιβάλλοντος» η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Ιουλίου 2013 και ώρα 20:00 μμ. στην αίθουσα του ΓΕΩΤ.Ε.Ε./ Κεντρικής Ελλάδος (Καψούρη 4) στη Λάρισα.

Πρόγραμμα εκδήλωσης

20:00 – Παρουσίαση Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας από τον Αναπληρωτή Πρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων  Καθηγητή κ. Αθανάσιο Κουστέλιο.

20:10 – Παρουσίαση του τρέχοντος Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος από τη Διευθύντρια του Προγράμματος Καθηγήτρια κα Ανθούλα Δημήρκου.

20:20 – Παρουσίαση του Νέου Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος από το Διευθυντή του Προγράμματος Καθηγητή κ. Νικόλαο Παπαδόπουλο.

20:30 – Παρουσίαση της Κατεύθυνσης : «Γενετική Βελτίωση και Βιοτεχνολογία Φυτών με έμφαση στην Παραγωγή Πολλαπλασιαστικού Υλικού και την Ποιότητα Τροφίμων από τον εκπρόσωπο της κατεύθυνσης Καθηγητή κ. Αβραάμ Χα.

20:40 –             Παρουσίαση της Κατεύθυνσης: «Φυτική Παραγωγή και Περιβάλλον» από τον εκπρόσωπο της κατεύθυνσης Αναπληρωτή Καθηγητή κ. Γεώργιο Νάνο.

20:50 – Παρουσίαση της Κατεύθυνσης: «Φυτιατρική και Περιβάλλον» από τον εκπρόσωπο της Κατεύθυνσης Καθηγητή κ. Νικόλαο Παπαδόπουλο

21:00 –             Παρουσίαση της Κατεύθυνση: «Γεωργική Μηχανική και Διαχείριση Φυσικών Πόρων» από τον εκπρόσωπο της Κατεύθυνσης Επίκουρο Καθηγητή κ. Νικόλαο Κατσούλα

21:10 – Παρουσίαση της Κατεύθυνσης: «Διαχείριση Περιβάλλοντος» από τον εκπρόσωπο της κατεύθυνσης Αναπληρωτή Καθηγητή κ. Αθανάσιο Σφουγγάρη.

Προηγούμενο άρθρο Αυτοψία στα έργα του Αχελώου - Το ιστορικό και οι μετέπειτα ενέργειες για τη συνέχιση των έργων
Επόμενο άρθρο 833.000 ευρώ για την κατασκευή υπόγειων αγωγών Τ.Ο.Ε.Β. Ταουσάνης