Πρωταγωνιστής και στο Πήλιο ο Προμηθέας Λάρισας


Μία ακόμη επιτυχία σημείωσε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Προμηθέα Λάρισας, που συμμετείχε στο Golden Pilion Summer Cup, πρωταγωνιστώντας και στις τρείς ηλικιακές κατηγορίες που έλαβε μέρος.

Οι ομάδες του Προμηθέα, αφού κατέκτησαν αήττητες την πρώτη θέση στον όμιλό τους, αγωνίστηκαν στους τελικούς των κατηγοριών προτζούνιορ, τζούνιορ και παιδικού.

Συγκεκριμένα, στην κατηγορία των προτζούνιορ, οι μικροί του Προμηθέα αγωνίστηκαν στον τελικό εναντίον του Ωρίωνα Θεσσαλονίκης και -παρά την πολύ καλή τους απόδοση- ηττήθηκαν από την ομάδα της Θεσσαλονίκης με σκορ 3-1.

Στην κατηγορία των τζούνιορ, ο τίτλος του πρωταθλητή κρίθηκε στη «ρώσικη ρουλέτα» των πέναλτις, αφού ο κανονικός αγώνας με τον Α.Ο. Γιάννενα έληξε ισόπαλος με σκορ 2-2. Εκεί, η ομάδα της Ηπείρου ήταν πιο εύστοχη και επικράτησε με 4-2, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τους μικρούς ποδοσφαιριστές του Προμηθέα, που εντυπωσίασαν με την απόδοσή τους σε όλα τα παιχνίδια του τουρνουά και κατέκτησαν αήττητοι το κύπελλο του δευτεραθλητή.

Τέλος, τη δεύτερη θέση κατέκτησαν -μετά από μία εντυπωσιακή πορεία στους αγώνες των ομίλων- και οι παίδες του Προμηθέα, αφού ηττήθηκαν στον τελικό της κατηγορίας από τον Α.Ο. Γιάννενα με σκορ 3-1. Πρέπει να σημειωθεί, ότι στην κατηγορία του παιδικού υπήρχε και μία ατομική διάκριση, αφού ο Λαβαντσιώτης Λάμπρος αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης του τουρνουά.

Εκτός λοιπόν από την κατάκτηση των τριών κυπέλλων του δευτεραθλητή σε ένα σημαντικό τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου, οι μικροί του Προμηθέα έδειξαν με την απόδοσή τους για ακόμη μία φορά το υψηλό ποδοσφαιρικό τους επίπεδο, αφού ήταν η μοναδική ακαδημία του τουρνουά που είχε όλες τις ομάδες της στους τελικούς της διοργάνωσης.

Οι ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στο τουρνουά ήταν:

Παιδικό: (Στεφανής Β. – Σταυρουλάκης Γ.) Γιαννιός Ι., Δήμτσας Ι., Κακαδιάρης Σπ., Λαβαντσιώτης Λ., Πρισακάρου Ρ., Σαπάκος Σ., Στεργιούλας Μ., Τσακάνι Κ., Τσάπαλης Χ., Γκότσης Μ., Δολμές Π., Μπάμης Ε., Νταναβάρας Δ., Σκαφιδάς Κ..

Τζούνιορ: (Τσιτώτας Κ. – Νεμπεγλέρας Απ.) Αγγελούλης Λ., Διγγελίδης Μ., Καρυώτης Ε., Μπράτσια Αιμ., Σταυρόπουλος Ν., Χριπάτσιος Β., Ντόντα Α., Συμεωνίδης Θ., Λασινέζ Γκ., Δαλαμπύρας Β., Ελέζι Αρ., Ιωαννίδης Σ., Κασάι Φ., Λευκόπουλος Αρ..

Προτζούνιορ: (Χολέβας Ζ.) Γκουλιάκος Ν., Δανιλούλης Α., Ζαχόπουλος Α., Μακρυγιάννης Θ., Παϊτέρης Κ., Σαριμπαλίδης Α., Τσιπλικιάρης Γ., Χαϊνταρλής Κ., Χολέβας Γ., Χατζησαββίδης Θ., Χριπάτσιος Γ., Χριστόπουλος Σ..

Προηγούμενο άρθρο Επίσκεψη Σύριζα στο Συκούριο
Επόμενο άρθρο Αυτοψία στα έργα του Αχελώου - Το ιστορικό και οι μετέπειτα ενέργειες για τη συνέχιση των έργων